Albumanmeldelse

Stereo Total: Cactus Versus Brezel

Cactus Versus Brezel - Stereo Total

Stereo Total

Cactus Versus Brezel

Fransk-tysk kitch-duo fortsætter, hvor de slap: med mere jibber-jabber

Den trash-poppede duo Stereo Total leverer med Cactus Versus Brezel, hvad der ifølge deres eget pr-materiale er deres studiealbum nummer 11 i rækken. Duoen har igennem tiden blandt andet turneret med både Beastie Boys og The Strokes, der begge er erklærede fans, men det bliver Françoise Cactus og Brezel Görings 11. album nu ikke bedre af.

Musikken på Cactus Versus Brezel er tysk, fransk og engelsk, hvor naivistisk lyrik og 8-bit-lyde udgør store dele af gruppens lydbillede. Der bliver for eksempel sunget selvironisk om Chopin Ou Quoi? (Chopin eller hvad?) på en meget simplificeret og nærmest umusikalsk facon. Det går igen på Nympho-Maniaque, hvor der bliver ytret om de stærke kvinder over for de svage mænd, ligesom der også er en ode til veganere (Ein Lied Für Vegetarier).

På trods af det stærkt selvironiske blik er Cactus Versus Prezel dog alt for karikeret til på noget tidspunkt at blive rigtig interessant, og det er svært ikke at hæfte sig ved, at Stereo Totals udsyrede sammensætninger bliver mere enerverende end godartet eklekticisme.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE