Albumanmeldelse

marstal:lidell: Machinedrops

Machinedrops - marstal:lidell

marstal:lidell

Machinedrops

Godt gennemarbejdet tredje ep afrunder fin serie fra dansker-duo

Duoen Henrik Marstal og sangerinden Anna Lidell er tilbage med deres tredje ep-udspil og dermed den sidste i serien, inden de efter planen debuterer med et fuldlængdealbum til foråret. Igen er det gennemarbejdede, velovervejede konstruktioner, der kæler for lytteren. Mest med kærlighed for det dreampoppede, lidt nordisk sfæriske, men også med et skridt ind i det elektroniske univers. 

Machinedrops er en decideret nydelse med sit drevne tunge bas-beat, der minder om en mellemting imellem en Gorillaz-skabning og Ane Trolles nummer Wood Delivery. Resten af ep'en holder ikke det niveau, men der er adskillige godbidder, og Anna Lidells stemme er en nydelse.

Duoen har haft menneskelige komplikationer og 1:1-perspektiver inde som tema på alle tre ep'er (det har også tjent som baggrund på de tre covers). Denne gang er ingen undtagelse, som ikke at kunne vise følelser tilstrækkeligt (Machinedrops) eller mulige fortolkninger af sætningen "I like you and it's true" som på Collective Dream Of The Sleepless. Som designet til efterårets vejrlig.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem