10 minutter i opladeren giver dig strøm nok til hele festivalen

Den nye smartphone OnePlus 10T 5G kan oplades til en hel dags brug på bare 10 minutter. Dermed slipper du for konstant at jagte stikkontakter, både når du er til koncert og på festival

Der findes ikke noget værre. Du er på vej ud ad døren, og du har ikke lige fået opladet din telefon ordentligt. Om du er på vej ud på dagens løbetur, eller er på vej til den længe ventede koncert eller festival, så kender du nok frustrationen over at mangle strøm på vores konstante følgesvend. En træning er ikke det samme uden musikken, og festivalens klassiske problemer truer i horisonten, med en mobil uden strøm: Hvad gør du, hvis vennerne bliver væk? Hvad gør du, hvis du ikke kan betale for din drink i baren? Hvad gør du, hvis du ikke kan dokumentere hele dagens festligheder på din Instagram profil? Og hvad gør du, hvis du misser muligheden for at forevige øjeblikket med din absolut yndlingsartist, fordi du ikke kan tage billeder eller optage video?

Det er den absolut hurtigste opladning på det danske smartphone-marked netop nu OnePlus 10T 5G

Det er vigtigt, at vi kan være sikre på, at vores telefoner altid har nok strøm på sig, eller kan lades hurtigt op, så de altid er klar til brug. Med den nye OnePlus 10T 5G kommer du udenom alle de ovenstående problematikker, og du behøver endda ikke at jagte stikkontakter hele dagen, fordi en enkelt opladning er nok. Med bare 10 minutter i stikkontakten, kan du få strøm nok på mobilen til en hel dags brug, og på bare 19 minutter kan du lade den op fra 1-100 procent. Det er den absolut hurtigste opladning på det danske smartphone-marked netop nu.

Det er takket være den nye oplader, der følger med mobilen, at batteriet kan lades så hurtigt op. Så er du på vej ud ad døren, og din telefon er ved at løbe tør for strøm, er der altså ingen grund til bekymring. Tag opladeren med i tasken, og find den første og bedste stikkontakt - så er du sikret strøm til hele dagen. Ikke noget med at stå i halve og hele timer, for at få ladet telefonen op, så den kun lige klarer de næste par timer.

OnePlus 10T 5G er dog langt mere end bare en mobil, der kan lades hurtigt op. Den har kræfter nok til de mest krævende spil, og en skærm der ubesværet følger med.
Herudover har den et avanceret kamerasystem, der med tre forskellige objektiver tager gode billeder og videoer, både når det kommer til natur og situationer og ikke mindst når vi tager portrætbilleder og selfies. Perfekt til at dokumentere din dag på festivalen, efter du kun har brugt 20 minutter på at lade den op.

På trods af de mange spændende teknologier der er i OnePlus 10T 5G, så er det ovenikøbet en smartphone til en fornuftig pris. Alle skal nemlig have råd til en god smartphone, der aldrig mangler strøm.

De inspirerende billeder er taget på AiaSound Festival den 11. til 13. august, hvor København kunne nyde et flot musikprogram med både danske og internationale stjerner.  

ANNONCE