Kom ned i gear med kulturoplevelser i storslåede omgivelser

Gisselfeld Klosters smukke slotspark er rammen for Kultursalonerne, og der inviteres til en weekend med store musikalske oplevelser, spændende samtaler og stemningsfulde pop-ups i parkens storslåede omgivelser.

Den 18., 19. og 20. august er det bl.a. Peter Sommer & Tiggerne, Annisette & DR Big Band, Søren Huss & eee gee, der står for de musikalske oplevelser på festivalen, der debuterede i 2022. Kultursalonerne Gisselfeld går imod strømmen og sætter tempoet helt ned, med en såkaldt ”langsom” festival.

”På Kultursalonerne Gisselfeld bliver man ikke forpustet af at skulle nå at opleve det hele. Vi har gjort en dyd ud af at ingen programpunkter overlapper - der skal være tid til at tage det hele ind og være til stede og nyde øjeblikket” udtaler festivalens arrangør Jesper Kemp, som fik idéen til Kultursalonerne i forbindelse med en koncert hos naboen Camp Adventure/Skovtårnet.

Foruden Musikscenen byder festivalen også på Samtalescenen, hvor publikum bl.a. kan møde forfatterne Søren Ulrik Thomsen, Kirsten Thorup og Knud Romer. Det er dog ikke udelukkende litteratur, der er på programmet for Samtalescenen – der er også videnskabelige oplæg på programmet. F.eks. vil historiker René Karpantschof og professor i miljømedicin Philippe Grandjean være blandt deltagerne i spændende diskussioner og debat om tidens helt store spørgsmål.

Til at binde det hele sammen vil der være et bredt kulinarisk udvalg, øl-smagning i samarbejde med det lokale bryggeri i Faxe, og hvad man ellers har brug for når man slænger sig i slotsparken.

Der er mulighed for at købe billet til én eller alle tre dage, samt tilkøb af diverse overnatningsmuligheder, på billetlugen.dk


Se det fulde program og læs mere her: kultursalonernegisselfeld.dk

Køb billet her: billetlugen.dk

ANNONCE