x

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – derfor har vi samlet vores favoritter på en playliste til dig. Læs om ugens nye singler og hør dem alle nederst i artiklen. 

Callgirl: Suspekt
De hårde danske drenge fra Albertslund er tilbage. Sangen fra gruppen, der i år vandt en GAFFA-Pris for bedste danske hiphop-udgivelse, ligger indtil videre kun tilgængelig på YouTube. Du kan tjekke den ud her:Bad Girlfriend: Anne Marie
Hun har næsten lige gæstet Vega i København, skal varme op for Ed Sheerans turné for anden gang og har i dag udgivet sit eget debutalbum. Efter at have lagt vokal til kæmpehittet “Rockabye” af Clean Bandit har karrieren taget raketfart for pop-sangerinden, hvis single “2002” fra sidste uge har klatret sig op på alverdens hitlister. Her har hendes sang "FRIENDS" med Marshmello også haft en fast plads det meste af året.

Holder Fast: Hennedub ft. Gilli & Lukas Graham
Producer Hennedub har på den nye sang allieret sig med to af de største danske hit-magere i Danmark. Få et dansk gensyn med den nu verdenskendte Lukas Graham og hør, hvordan det lyder, når han tager del i en mere Gilli-sk tilgang til musikken.

LÆS OGSÅ: De bedste hiphoptracks lige nu! 

Hard To Love: Drew
Hun er aktuel på dette års Spot Festival og har før ageret opvarmning for Alex Vargas og Duné. Singlen “Keeping Up” fik stor opmærksomhed, og den nye sangerinde er nu klar med mere. Det handler på sangen om alle de ting, man ønsker, man kunne sige i alle de skænderier, der nogensinde har fundet sted, men som man ikke havde sagt, og opnå en “sweet revenge”, der måske ikke er helt så sød alligevel.

Come Back (Left Behind): Palace Winter
En sang løst placeret på filmen “The Witch”, der kredser om det ukendte mørke, sorg og længsel. Det er den nyeste single fra kommende album Nowadays, der bliver gruppens andet albumudspil. Den første single fra albummet var “Take Shelter” og skabte stor international interesse for den dansk/australske duo, blandt andet hos sir Elton John.

Riot: Rosa
Nyt navn på musik-radaren, Rosa har en stærk og varm vokal på udspillet "Riot", som vi er spændt på at høre mere fra.

LÆS OGSÅ: Benjamin Rihan klar med ny lyd fra Los Angeles

Breathe: Seinabo Sey
Senabo Sey er måske mest kendt for storhittet "Younger" fra 2015, måske specielt i Kygos remix. "Breathe" tager dog sangerinden med den store stemme ned i tempo, og der er også lidt gospel-følelse at finde på et smukt nyt udspil.

Frankenstein (i Ring part 1): Nephew 
De kunne i går præsentere deres anden ep i år på toppen af Aros, hvor et lille udvalg af gæster fik lov til at høre og opleve bandets musik på en helt speciel måde. 

Either: Poo Bear, Zara Larsson
Den svenske popprinsesse bag "Lush Life" vender tilbage med nyt udspil efter 2017-albummet So Good, der bragte hits til festen som "I Would Like" og "Ain't My Fault". Manden bag Poo Bear er den amerikanske sangskriver og producer Jason Boyd.

Brooklyn In The Summer: Aloe Blacc
"I Need A Dollar" fra 2010 er en sang, de fleste stadig kan teksten til, og nu er Aloe Blacc tilbage med et sommerligt udspil, der giver smil på læben. 

LÆS OGSÅ: EDM-cowboy rider ud i horisonten 

Say The Word: Moody
Sangerinden, sangskriveren og produceren Josefine Moody var en af de tre vindere af KarriereKanonen 2017. Hun laver dansabel r&b med blød vokal og skarpe beats, som det kan opleves på hendes første to singler, “Taboo” og “Karma”. Hun kan høres på dette års Spot Festival. 

I Need Your Love: Albin Lee Meldau
Endnu en stor ny stemme repræsenteret på ugens liste. Singer/songwriteren er fra Sverige og udgav i 2017 sin anden ep Bloodshot. Hans første ep Lovers var en selvudgivelse i 2016.

LÆS OGSÅ: Years & Years udgiver nyt album

Abstract: Lil Halima
"Abstract" er norske Lil Halimas debutsingle. Hun både synger, skriver og spiller flere instrumenter selv. Og så er hun stærkt inspireret af amerikansk hiphop gennem sin far samt navne som James Blake. Hendes debut-ep skulle lande til oktober.

Higher Love: Emilie Nicolas
Endnu en nordmand har udgivet et fængende udspil, der kun skaber høje forventninger til hendes ep Tranquille Emile, der udkommer 25. maj 2018.

Faithful: BOBI ANDONOV
Han er 23 år og fra Australien, hvor han har optrådt det meste af sit liv. Tidligere deltager i Australia's Got Talent tilbage i 2010, signet i 2015 og ude med sin debutsingle "Apartment" sidste år. Det tegner med "Faithful" godt for Andonovs fremtid.

LÆS OGSÅ: Noah Carter: For stor til Store Vega

Congratulations: Lewis Watson
Lewis Watson er en engelsk singer/songwriter, der ofte tager tempoet helt ned, hvilket specielt kan høres på det sjælfulde album the morning fra 2014. Den akustiske guitar fylder meget på den nye single i sammnehæng med hans seneste album midnight fra 2017. Det nye udspil virker dog også til at tage sangeren en smule mere i den kommercielle retning. 

A Little Longer: Broiler
Den norske EDM-duo popularitet har været stigende siden 2012, og den norske dj-duo har da også fundet deres helt egen lyd, der blandt andet allerede har skaffet dem en norsk Grammy-nominering for "Wild Eyes" i 2015.

Know You Better (feat Tessa): Sam Feldt, LVNDSCAPE, Tessa
Kampen for årets sommerhit er igang, og sangen her kvalificerer sig i hvert fald til at blive spillet på alverdens festival camps til sommer, så du kan godt finde solbrillerne frem.

LÆS OGSÅ: Aviciis familie i åbent brev: Han ville have fred 

vildedage: Artigeardit
Sikker dansk hiphop/rap fra en blot 20-årig. Artigeardit er ikke din klassiske danske gaderapper, men har i en tidlig alder fundet sin helt egen stil, der forholder sig kritisk over for samfundet, livet og alt imellem gennem skarpe tekster. Han udgav sin debut-ep Fristelse fordærver i 2016.

Held Op: Citybois
Citybois er hoppet med på lyden af populær pop i nutidens Danmark. Trackets lyd kunne minde meget om en sang fra Gilli, Kesi eller lignende danskere, der længe har været at finde på toppen af de danske hitlister. De har sammen med "Held Up" udgivet sangen "Lykkelig", hvor man får lidt mere klassisk Citybois ind over lyden.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA