x

Bedst lige nu - 12 stærke tracks til weekenden


Bedst lige nu - 12 stærke tracks til weekenden


Weekenden er altid garant for en masse ny musik, og i dag er absolut ingen undtagelse. Vi har samlet de 12 bedste tracks, der alle er forholdsvis friske fra fad, så du kan nyde ny musik i weekenden. Hør sangene på vores playliste nedenfor.

Tyler, The Creator & ASAP Rocky: Potato Salad
ASAP Rocky gæster i denne omgang Tyler, The Creators nye trend med at rappe over andre kunstneres tracks. De to artister byder på sjov, løssluppenhed og kartoffelsalat over Monica og Missy Elliotts “KNOCK KNOCK”, som er produceret af Kanye West. De yderst vellykkede flows er kun at finde på YouTube.Mac Miller: What’s the Use?
Fem nye singler er det blevet til fra Pittsburgh-kunstneren på to måneder. “What’s the Use” er anden single fra det kommende album Swimming, der lander den 3. august og bliver hans femte studiealbum. Sangen har en groovy bas-linje, og Miller har fundet et sted mellem den hårde kant og The Divine Feminine. 

RL Grime, Miguel, Julia Michaels: Light Me Up 
Den amerikanske EDM-producer går også under navnet “Clockwork”, og yderligere er hans borgerlige navn Henry Alfred Steinway. Han er her gået sammen med to markante stemmer. Miguel skaber sin silkebløde sentimentalitet, som går i fremragende spænd med Michaels ellers større og skarpere vokal. 

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt om Spice Girls-reunion 

Lydmor: Claudia 
Lydmor aka Jenny Rossander har det sidste halve år skabt en del positiv opmærksomhed om sin musik og sin person og udgiver nu endnu en single fra det kommende album I Told You I’d Tell Them Our Story. Det er hendes vredeste sang til dato, fortæller hun, og sangen fortsætter i de feministiske baner, hvor Lydmor har stor fokus på forventningerne til kvinder i musikbranchen.

Blood Orange: Charcoal Baby
Det er første udspil fra det kommende album Negro Swan. Den 32-årige kunstner Dovonté Hynes fortæller: "Den underliggende røde tråd gennem hvert nummer på albummet er idéen om håb og lysene, vi kan forsøge at tænde i os selv med et forhåbentlig positivt resultat, så vi kan hjælpe andre ud af mørket."

Joey Dosik, Coco O.: Don’t Want It to Be Over
Joey Dosik udgiver albummet Inside Voice den 24. august, og det er mundet ud i en single med danske Coco O. Hun fik fem stjerner af GAFFA for sin koncert på Heartland. Sangen har en sød og glad retro-lyd, hvilket også kan ses i deres tilhørende musikvideo, til trods for at den handler om had i et forhold.

LÆS OGSÅ: Tom Morello udgiver single - og annoncerer soloalbum

Slash, Myles Kennedy And The Conspirators: Driving Rain
Den ikoniske Guns N’ Roses guitarist er ude med nyt, og hvis du leder efter en ny single med lidt ekstra kick, så har du fundet den. Det er glade sommertoner, men med lidt ekstra attitude og spade på singlen fra deres kommende album Living the Dream. Teksten følger en mand, der lever “on the road”.

Logic, Ryan Tedder: One Day
Så sent som i marts udgav Logic sit seneste album Bobby Tarantino II , men er nu tilbage i samarbejde med Ryan Tedder fra OneRepublic. Og det til trods for at han både er i gang med film, TV og bøger. Der er flere sider af Logic, men på “One Day” handler det om at finde troen og harmonien i mennesket.

The Chainsmokers, Emily Warren: Side Effects
Hit-magerne bag “Closer” leverer singlen til deres nye ep Sick Boy…Side Effects, og man forstår godt, at valget er faldet på netop denne sang. En single, der rummer alverdens talent fra Emily Warren samt radiovenligt potentiale i rytmerne, som gruppen øjensynligt har fundet opskriften på at kreere. 

LÆS OGSÅ: David Guetta slår sig sammen med Anne-Marie

Elley Duhé: WAY DOWN LOW
Sidste uge ramte hun musikverdenen med sin vokal på Zedds single “Happy Now”. Den for os nye musiker har egentlig været i musikverdenen det meste af sit liv. De sidste par år har hun haft et par store singler, men det kunne tyde på, at 2018 bliver den 26-årige amerikaners store gennembrudsår. 

Brockhampton: 1997 Diana
Tre uger i streg har de leveret. Selvom man ikke er færdig med at lytte til den helt fantastiske førstesingle “1999 Wildfire” endnu, så er der god grund til at lytte videre i kataloget, for den amerikanske storgruppe bliver kun ved. "1997 Diana" samt den anden single tager energiniveauet helt over toppen hos den Haven Festival-aktuelle gruppe. 

Nicky Romero, Taio Cruz: Me On You
Et danseværdigt sommer-bop fra to prominente herrer i musikverdenen. Man skal ikke lade sig narre af, at man husker Taio Cruz for “Hangover” med Flo Rida eller “Dynamite”. Singlen her rammer lyden af fest og sommer i dag, med build-ups, drops og det hele. Noget der kommer naturligt for hollandske DJ Romero. 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA