x

PLAYLISTE: Stærke nye sange til din weekend

PLAYLISTE: Stærke nye sange til din weekend

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – musikerne har kreeret, og vi har brygget en playliste sammen med vores favoritter. Læs om ugens nye singler og hør dem nederst i artiklen på vores playliste “Ugens Bedste Sange”, som du kan følge på Spotify.

Robyn: Missing U
Hun har (bortset fra et samarbejde med Röyksopp i 2014) været savnet i otte (!) år, og er nu endelig tilbage med en ny single. Kvinden bag de dansehits, du stadig hører i dag som “Dancing On My Own" og “Hang With Me” kan stadig. Kæmpe velkommen tilbage Robyn, vi har også savnet dig.

Gryffin, Elley Duhé: Tie Me Down
Elley Duhé er ikke til at stoppe. Storhittet med Zedd samt egen single sidste uge var ikke nok, og hun er allerede tilbage på denne nye single fra amerikansk EDM-mand Gryffin.

H.E.R., Bryson Tiller: Could’ve Been
Et udspil, der er værd at lytte hele vejen igennem. I Used To Know Her: The Prelude er seks numre langt og leverer både de stille og de hårde sange med stor selvsikkerhed fra den kun 21-årige Gabriella “Gabi” Wilson.

LÆS OGSÅ: Planlægger Green Day jubilæumsturné? 

Jack Harlow: Sundown
En ung, hvid fyr med briller og krøller: Jack Harlow. Han ligner ved første øjekast ikke manden, der står bag “Sundown”, men her kaster han altså om sig med ordene over et track, hvis rytme kun kan gøre en glad. Hvis du er fan af den her, kan du med fordel også lytte til hans sang "Dark Knight".

Mac Miller: Hurt Feelings
Swimming er landet i dag, til trods for at vi ikke er færdige med at lytte til sidste uges single “What’s The Use”. Det gør heldigvis ikke noget, for nu har sangen blot fået selskab af 12 andre vellykkede af slagsen, som det klart kan anbefales at give et lyt.

Travis Scott: Sicko Mode
Drake, The Weekend, Tame Impala – der er et hav af imponerende deltagere på det nye album fra den også nye fra Travis Scott. På “Sicko Mode” er det Drake, der er med på at lege i Astroworld, men sangen har mange flere flows end vores alle sammens papí måske ellers er kendt for.

LÆS OGSÅ: Se Arctic Monkeys fremføre cover af The White Stripes

ZAYN, Timbaland: Too Much
ZAYN er denne uge gået i samarbejde med en legende indenfor fest og dansemusik. Timbaland havde måske sin storhedstid i 00’erne og lidt frem, hvor han var i stærkt samarbejde med særligt Justin Timberlake og Nelly Furtado, men det har bestemt ikke stået stille siden. Og ikke mindst, så fungerer det stadig. 

Jhené Aiko, YG: Never Call Me (remix)
Den originale sang udkom godt nok sidste år, men Compton-musikeren YG gæster nu på dette remix, og det spiller. Sangen er fra Aikos album Trip og produceret af prominente navne som Cashmere Cat og Benny Blanco.

Olivia O’Brien: UDK
Hun er kun 18 år gammel og baseret i LA, USA. Hendes stemme har dog meget mere alder og imponerer også på denne nye single. De fleste af hendes videoer på Youtube har allerede flere millioner views, så det er bare med at holde sig opdateret på hende her!

LÆS OGSÅ: Netflix skaber dokumentarfilm om musiklegende 

Vidi Aldiano, Sheryl Sheinafia, Jevin Julian: I Don’t Mind
Tre musikere fra Indonesien er gået sammen om den her, og det er sådan cirka, hvad internettet kan fortælle os på engelsk. Tracket taler dog for sig selv med sin funky rytme, der er klar på at løsrive endorfiner og glade dage.

Sherpa: Guillotine
De vandt KarriereKanonen sidste år og spiller på Smukfest i næste uge, hvor de nu kan tage deres nye single med i bagagen. Sangen handler om at stå for skud, når man har gjort noget forkert, uden rigtigt at vide hvad. Morale: kommunikation er stadig det vigtigste i et parforhold!

XYLØ: I Don’t Want To See You Anymore
To gange Duddy-søskende = popduoen bag denne nye single. Med familierødder tilbage til Toto og jazz-musikere har skæbnen for de to ikke været tvivlsom. De startede i 2015 og står blandt andet allerede bag vokalerne på The Chainsmokers' “Setting Fires”. Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA