x

Kom med til slotskoncert på 3 af Danmarks flotteste venues

Kom med til slotskoncert på 3 af Danmarks flotteste venues

Til sommer indtager et nyt koncept Danmark, når Come2Live Slotskoncert sætter gang i festen for hele familien på Frijsenborg Slot i Jylland, Hindsgavl Slot på Fyn og Ledreborg Slot på Sjælland.

Come2Live kommer rundt i hele landet på 3 unikke locations i henholdsvis juni, august og september måned. På disse tre sommerdage er der lagt op til store oplevelser, hvor musik, kærlighed og fællesskab er i højsædet.

Et spektakulært venue med et musikprogram, der indbyder til fællesskab. Dette er omdrejningspunktet for Come2Live Slotskoncert. Det er med stor omtanke, at venue og program er sat sammen på hver location for at skabe en komplet koncertoplevelse. Der bliver ligeledes værnet om indretning af pladserne med æstetikken for øje. Koncertgængerne skal efterlades med en følelse af, at de netop har været en del af en enestående oplevelse – både når det kommer til musik, omgivelser og gastronomi.

Uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor vil der være en stor variation af lækker Street Food på pladserne til yderst rimelige priser. Og så er holdningen hos Come2Live: Alkohol skal smage godt! Derfor har Come2Live bl.a. indgået samarbejde med de prestigefyldte Njord Gin, Pure Shots og Carlsbergs Jacobsen, der sørger for at levere smagfulde drikkevarer af højeste kvalitet.

Come2Live Slotskoncert er den perfekte sommerfest for venner og familie!

Billetter er i salg nu på Ticketmaster.dk

Du kan læse mere på www.come2live.dk

 

 

PROGRAM FOR COME2LIVE 2019

Frijsenborg Slot - 15. juni 2019

TV-2

MADS LANGER

JACOB DINESEN

LISS

Læs mere: www.come2live.dk/frijsenborg

 

Ledreborg Slot - 17. august 2019

TINA DICKOW

MADS LANGER

DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

FEAT. CAROLINE HENDERSON & NOAH

Læs mere: www.come2live.dk/ledreborg

 

Hindsgavl Slot - 7. september 2019

MADS LANGER

JACOB DINESEN

DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

FEAT. SINNE EEG (NAT KING COLE TRIBUTE) & NOAH

Læs mere: www.come2live.dk/hindsgavl


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA