x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage med ugens tracks. Følg listen og hold dig opdateret på det nyeste. 

euro - Talk 2 Me Crazy (Featuring Lil Wayne)

euro har aldrig rigtig fået udnyttet sit potentiale fuldt ud. Det er som om, at han aldrig helt har grebet chancen. Han er en af Lil Waynes artister under Young Money, og man kunne da håbe på, at han kunne få sig lidt succes med sit kommende album Don’t Expect Nothing måske er det dog ikke lige den bedste titel til et album, jeg egentlig ellers har meget tiltro til. Lad os håbe, at han ikke mister momentum denne omgang. 

Joyner Lucas - ADHD 

Det ender sgu med, at Joyner Lucas har udgivet hele sit album i form af singler, før hele projektet rent faktisk udkommer. Ukonventionel tilgang, han har til et album roll-out. “ADHD”, hvilket også er titlen på albummet, viser en anderledes og mere melodisk side af Joyner Lucas. Han kan tydeligvis lidt af hvert.

Stepz - 5 End 100

Stepzologi er på gaden! Debutalbummet fra danske Stepz, som er medlem af Molo og MellemFingaMuzik. “5 End 100” er en af mine favoritter. 

Fredo - Freddy

“Freddy” er fra soundtracket til Netflix’ tredje sæson af serien Top Boy. Soundtracket er sat sammen af selveste Drake og består hovedsageligt af britiske artister. 

Russ - Rent Free

50 Cent ville have dræbt det her beat tilbage i 00’erne! Russ gør det nu også ret godt, og nummerets produktion samt flow lyder som om, det har ligget på en støvet harddisk i næsten to årtier, hvorefter det lige har fået et par mindre moderne justeringer – og det er altså et kompliment, hvis nogle skulle være i tvivl. 

Apollo Brown - God Help Me (Featuring Black Milk, DJ Los & Ketchphraze)

Første single fra Apollo Browns kommende album Sincerely, Detroit. Han vil eftersigende have over 50 kunstnere fra Detroit på albummet.

Ghostface Killah - Me, Denny & Darryl (Featuring Method Man & Cappadonna)

Så er Wu-Tang-stjernens album endelig ude på alle streamingtjenester, efter kun at have været tilgængelig gennem hans hjemmeside i en uges tid. Method Man og Cappaddonna hopper med på et af højdepunkterne, “Me, Denny & Darryl”. 

Mozzy & Gunplay - Pain & Struggle

Selvom Mozzy efter min mening burde tage lidt af en slapper i stedet for at udgive en konstant strøm af musik, som for det meste lyder ensformig, kan jeg selvfølgelig på ingen måde komme uden om, at der altid er et par megafede numre på hans udgivelser. Denne gang er han gået sammen med Gunplay, og tilsammen har de udgivet Chop Stixx & Banana Clips. Et af de gode numre er i denne omgang “Pain & Struggle”. 

Hit-Boy & B. Carr - Start It Up

Hit-Boy videreudvikler på vestkystens karakteristiske lyd. “Start It Up” er et virkelig interessant nummer, der på fornemmeste vis blander nye og gamle musikalske tiltag. Nummeret virker utrolig simpelt, men har nogle fede detaljer. 

wantmoreN8 - Still Focused (Featuring Rexx Life Raj)

wantmoreN8 har været så heldig at få hænderne på et omkvæd fra Rexx Life Raj. Dog er det wantmoreN8, jeg vender tilbage til ved dette nummer – virkelig solide vers, han kommer med her. 

Dave - Professor X 

Endnu et nummer fra Top Boy-soundtracket. Denne gang kommer det fra et af de største britiske talenter, Dave. Han udgav det fremragende album Psychodrama tidligere i år. 

Gucci Mane - Richer Than Errybody (Featuring DaBaby & YoungBoy Never Broke Again)

Splinterny single fra Gucci Mane! Han har bragt to af de største nye talenter med sig på “Richer Than Errybody”. Kæmpe banger! 

Derin Falana - Go Figure

Den canadiske rapper har virkelig imponeret mig med sit nye album Don’t Save Me. Kan klart anbefale, at du giver udgivelsen et lyt – “Go Figure” skal nok overtale dig. 

Kojey Radical - Sugar (Featuring Amaarae)

Britiske Kojey Radical har udgivet et sandt mesterværk i form af albummet Cashmere Tears. “Sugar” er prikken over i’et. 

JPEGMAFIA - Thot Tactics

Peggys eksperimenterende nye album All My Heroes Are Cornballs vælter lytteren bagover. Sjældent at høre noget så støvet og smukt på samme tid. En ustruktureret struktur. God damn Peggy! 

Conway - Tito’s Back (Featuring Westside Gunn & Benny The Butcher)

Conway holder os hen med ni nye numre, mens vi venter på hans første album udgivet gennem Eminems Shady Records pladeselskab. 

Ice-T - Too Old For The Dumb Shit

Gode gamle Ice-T er tilbage med ny musik. Gangsterrapperen kan skam stadig. Han har også fat i noget fedt og ørehængende med det her omkvæd. 

Justin Traye - What a Shame (Featuring Skeme, Mozzy & Katori Walker)

Alle fire rappere går hårdt ind over MarSnares produktion. Nogle stærke artister, Justin har fået fat på i denne omgang. 

KÅ - Føles Godt (Featuring Emil Kruse)

Emil Kruse bliver ved med at imponere, og det samme gælder hans ven KÅ. Dette er seneste single fra de to talenter, der bliver ved med at forfine deres lyd. 

Brenk Sinatra - Who Haten (Featuring Tha Chill, Mac Lucci, Bad Azz & Kat)

Den østrigske producer Brenk Sinatra er ude med sit nye instrumentalalbum, Midnite Ride 2. Fuldkommen fremragende produceret! Der gemmer sig dog et enkelt nummer på udgivelsen, som har fået tilføjet sig noget skarp lyrik. “Who Haten” fortjener helt klart en plads på denne playliste. 

LNDN DRGS - All About U (Featuring Problem)

Lækre tilbagelænede vibes fra LNDN DRGS, bestående af produceren Sean House og rapper Jay Worthy. Deres unikke lyd fortjener at få mere anerkendelse. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA