x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Vores ugentlige hiphop-playliste er tilbage – hør alle sangene på en playliste nedenfor

Travis Scott - The Plan

Travis Scott har været inde og se Christopher Nolans nye film Tenet og følte sig inspireret. Resultatet er “The Plan”, der lyder som en filmisk oplevelse. Jeg synes faktisk, det er rigtig fedt, og på tide at høre noget, som lyder lidt anderledes fra Travis Scott.

Nas - Full Circle (Featuring AZ, Foxy Brown, Cormega & Dr. Dre) 

King’s Disease er navnet på Nas’ nye album, som er absolut fremragende. Noget af det bedste fra ham i lang tid. På “Full Circle” har den 46-årige legendariske rapper samlet det gamle The Firm-hold. Hele albummet er produceret af Hit-Boy, og jeg kan klart anbefale at give udgivelsen et lyt. 

Bodega Bamz - Tequila Sunrise

Bodega Bamz’ nye album Yams Heard This er på gaden. Jeg er faktisk en anelse skuffet over udgivelsen i sin helhed, men “Tequila Sunrise” skiller sig positivt ud. 

Duckwrth - Super Bounce (Featuring Earthgang)

“Super Bounce” er et lækkert track fra Duckwrths nye album SuperGood. Her på albummets bedste nummer, får han besøg af duoen Earthgang. Virkelig gennemført. 

Tobi Lou - Pretty Much

Man har lyst til at høre “Pretty Much” om og om igen. Spændende små detaljer i produktionen, og god perfomance fra Tobi Lou. 

Big Sean - Deep Reverence (Featuring Nipsey Hussle)

Big Sean er tilbage! Den 4. september udkommer Detroit-rapperens nye album Detroit 2. “Deep Reverence” er første single fra albummet, og Nipsey Hussle er også posthumt til stede på tracket. Fedt at høre fra Big Sean igen, og for den sags skyld også Nip. 

Money Man - Amazon

Money Mans flow er altid interessant og griber ens opmærksomhed. Den hårdtarbejdende rapper har netop udgivet deluxe-udgaven af sit Epidemic-album. Der bliver godt nok udgivet mange deluxe-albums for tiden. 

Internet Money - Lemonade (Featuring Gunna, Don Toliver & NAV)

Internet Money er et hurtigtvoksende kollektiv af talentfulde producere samt et pladeselskab, som nu varmer op til udgivelsen af deres første album B4 the Storm. Don Toliver bliver ved med at imponere og er uden tvivl stjernen på “Lemonade”. Det lyder sgu som et hit! 

Headie One - Ain’t It Different (Featuring AJ Tracey & Stormzy)

“Ain’t It Different” lyder i den grad også som et hit. Tre af de bedste rappere fra Storbritannien har fundet sammen. Produktionen er også håndteret af vaskeægte hitmagere, nemlig Fred again.. og Toddla T. Fred again.. har blandt andet produceret Ed Sheerans “I Don’t Care”. Heldigvis er produktionen en del hårdere her på “Ain’t It Different”. 

Lecrae - Self Discovery

Lecrae har selv udtalt, at “Self Discovery” er hans favorit fra sit splinternye album Restoration. Det kan jeg så sandelig godt forstå, at han synes. Det er virkelig kvalitet, det her. 

Vic Mensa - 2HONEST (Featuring SAINt JHN)

Vic Mensa har været temmelig skuffende lige siden sit fremragende debutalbum fra 2017, The Autobiography. Men nu er han tilbage for alvor. Hans nye ep V Tape er noget af det bedste, jeg har hørt i år og kan klart anbefales! “2HONEST” er et hudløst ærlig track fra den kontroversielle artist, akkompagneret af et perfekt omkvæd fra SAINt JHN. 

Buckwild - Suede Couch (Featuring Willie The Kid) 

Den 52-årige producer fra hiphoppens fødested, New York, er tilbage med albummet Music is My Religion. Herpå finder vi “Suede Couch”, min personlige favorit. Willie The Kid spytter nogle stærke rim. 

The LOX - Bout Shit (Featuring DMX)

Fra hiphoppens fødested finder vi også den legendariske trio The LOX. De er teamet op med lige så legendariske DMX, som tager sig af omkvædet samt et vers på “Bout Shit”. God energi på den her!  

Ashoka - Energy

Ashoka er ikke kun navnet på en ældgammel indisk kejser, men også på New York-rapperen, som står bag “Energy”. Han rapper med stor selvtillid over det lækre beat. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA