x

Turnédagbog: Tremolo Beer Gut, kapitel 1

Turnédagbog: Tremolo Beer Gut, kapitel 1

Søndag d. 31.8.
Vores 6-dages turné i Tyskland stod for døren, og vores lydmand Jesper ringede og fortalte at han var havnet i en krise af en eller anden art og derfor ikke kunne tage med på turen. Så nu havde VI også lidt f'en krise. Ringede og sms'ede ud til alle mulige lydfolk, musikere og venner, som kunne mistænkes at være sindssyge nok til at kaste sig ind i en totalt bare bones undergrunds rock'n'roll turné i Tyskland med 12 timers varsel. Ikke helt overraskende var der masser, der var sindssyge nok, men ingen, der ikke havde planer for ugen, som ikke kunne ændres. Per No Knox ville dog lige sove på det.

Mandag d. 1.9. Hamburg
Sidste chance for at få Per No Knox med på turen løber ud. Han var ellers ganske fristet, kunne man mærke. Well well well. Vi må klare den med de lokale lydgenier. Nalna er jo vores gamle lydmand og kan lave lydprøverne, så vi generelt set lyder godt. Det går nok. Meget mod sædvanen kom Per Sunding med bilen til tiden fra Sverige. Bizarro world. En gang skal jo være den første - måske lover det godt for turen... Måske varsler det totalt død og ødelæggelse - måske endda tømmermænd.

Turen til Hamburg forløb smooth, og vi ankom til radiointerview hos Byte.fm lige til tiden. Vi har ud over vores almindelige backline medbragt 3 små Fender Champs, så vi kan spille hit-and-run-koncerter rundt omkring, og spillede på radioen et par låter på dette set-up. Interview gik fint på trods af lidt sprogforbistring, og jeg kom til at kalde "Clayton's Hotrod" for "Clayton's Cock Rock" - talk about Freudian Slip. Nåm, vi er i Tyskland, så dette er stedet at slippe under, hvor gærdet er allerlavest.

Vi tjekkede så ind på Hafenklang-klubben. Totalt trashet sted, som dog viste sig at være bemandet med flinke mennesker og vi blev behandlet super godt. Promoteren sagde, at hvis vi fik 20 mand gennem døren på en mandag aften (hvor Stray Cats i øvrigt spillede andetsteds i byen), så ville han være glad. Heldigvis er Hamburg jo TBG-hovedstad i Tyskland, så vi formåede da at få fyldt rummet (som heller ikke var superstort) godt op med 50 betalende. Resten af rummet blev så i løbet af showet fyldt helt op med røg. For dem, som ikke kender os, så
medbringer vi altid egen røgmaskine og kan godt lide en skummel belysning. Dog må man sige, at vi slog alle rekorder i Hamburg. Det var umuligt at se noget som helst (heller ikke scenelamperne), da vi sluttede af. (NB: tjek http://www.ligx.de, for en webstream af dette show!).

Herligt at starte turen med et nærmest legendarisk show. Vi mødtes med gamle venner, og gud hjælpe os om ikke en hvis Herr Bunker ikke dukkede op og hjalp med lyden. ikke nok med det: han var med på at smutte med til Bremen dagen efter. WUHU! Fede tider.

Nå: efter showet blev der loadet op på rigelige mængder sprit og spillet bordtennis og snakket og drukket lidt mere sprit.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA