x

Marketing Manager til GAFFA

Marketing Manager til GAFFA

Baggrund

GAFFA er Nordens største og mest anerkendte musik- og kulturmedie med kontakt til mere end 1 mio. musik- og kulturinteresserede hver måned. Vores digitale kanaler i Sverige, Norge og Danmark har sammenlagt 700.000 unikke brugere og 73.000 mailmodtagere, og vores magasiner læses af 286.000. GAFFA er desuden stærkt engagerede på sociale medier med + 200.000 følgere.

GAFFA fik i 2019 en professionel investor-kreds om bord, med en målsætning om at udvikle GAFFA til en stærk kommerciel forretning – til GAFFA 2.0. Der er lagt en ny strategi for GAFFA med fokus på blandt andet opbygning af en solid abonnementsforretning baseret på medieadgang og medlemsfordele. Til at tage ansvaret for, og drive dette område, søges en resultatorienteret, selvstændig og dataminded Marketing Manager.  

 

Jobbet

Du bliver ansvarlig for al salgs- og marketingaktivitet rettet mod GAFFAs læsere/medlemmer/abonnenter og får support af og sparring med direktionen, salgsafdelingen og redaktionen. Herudover skal GAFFAs marketingafdeling på sigt udbygges med flere ansatte, som du bliver personaleansvarlig for. 

Du får en selvstændig hverdag med fokus på ledelse, drift og udvikling af GAFFAs abonnementsforretning/ medlemsklub. Dit primære arbejdssted er GAFFAs kontor i København.

Du skal deltage i og drive klassisk abonnementssalg til GAFFAs nyudviklede website i DK, SE og NO, magasiner og nyhedsmails. Aktiviteter skal i første omgang primært ske via GAFFAs egne kanaler og Sociale Medier, samt vores eksisterende medlemsdatabase. Sekundært via samarbejdsaftaler, events og betalt annoncering. Der er allokeret et solidt marketing-budget til opgaven.  

GAFFA arrangerer desuden GAFFA-Prisen med stor succes og har senest også gennemført mini-festivalen GAFFA på Græs. GAFFA har planer om udvikling af dette område, og her får du også ansvar for markedsføring og drive salg af billetter m. v.  

GAFFA Plus er en digital medlemsklub, med blandt andet formidling af fordele ved køb af musik og koncertbilletter. Dette koncept skal udbygges med nye aktiviteter og endnu flere medlemmer, hvorfor du skal arbejde med medlems-markedsføring og udvikling heraf.

Din hverdag bliver afvekslende, med ansvar for både tilrettelæggelse, eksekvering og udvikling af salgsstrategien.

 

Din erfaring og kompetencer

Du skal have en stor praktisk digital erfaring og konkret erfaring med drift og udvikling af abonnementsforretning/medlemsklubber. Du har god erfaring med både salg og markedsføring – og gerne med f.eks. medier, kultur og event. 

Din erfaring kan være fra f.eks. et medie, eventvirksomhed eller digitalt bureau i en selvstændig ledende rolle, eller fra en startup, og du ser dette som en mulighed for at kunne gøre en markant og synlig forskel.

Som person har du energi, er resultatfokuseret, initiativrig og meget selvstændig. Du kan og vil og er meget ambitiøs! Du er organiseret og analytisk og vant til, at resultater kan måles.

Du ønsker en afgørende position i en mindre virksomhed med et stærkt brand. Du brænder for at være med i den transformation, der generelt er undervejs i mediebranchen og specifikt hos GAFFA.

 

De første succeskriterier

Du er en succes i jobbet, hvis du efter 6-12 måneder har:

  • Udviklet og struktureret et marketing-setup i forhold til leads, salg, fastholdelse og gen-hvervning af abonnenter og medlemmer
  • Øget antallet af betalende digitale GAFFA-medlemmer og antallet af sign ups til nyhedsmails betydeligt
  • Påvirket kommercialiseringen af nye produkter og services, der skal være med til at udvikle og transformere GAFFAs forretning fremadrettet.

 

Vi tilbyder

  • Ansvar for abonnementsforretning/medlemsklub i Skandinaviens førende musik- og kulturmedie
  • Job i et dynamisk miljø, med kort vej fra ide til beslutning
  • Spændende job med stærke muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Stor indflydelse på udviklingen af virksomheden GAFFA
  • En attraktiv arbejdsplads i hjertet af København – med rejser til vores markeder i Sverige og Norge
  • Fast løn og attraktiv bonus
  • Mulighed for warrant-aftale og medejerskab af GAFFA

 

Interesseret?

Har du spørgsmål eller vil du søge jobbet, så kontakt Kristian Lautrup-Nielsen på [email protected] / +45 30 94 67 00. Jobbet er med start 1. december 2021 eller tidligere. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig med at sende din ansøgning.

 

 

GAFFA er Nordens største og mest anerkendte musikmedie og når over 1 mio. musik- og kulturinteresserede hver måned. Vores magasiner har hver måned over 286.000 læsere, og vi udgiver også en række tillæg som Festivalguide, Uddannelsestillæg m.v. Vores websites besøges af over 700.000 unikke brugere, vores ugentlige digitale nyhedsmails modtages af over 70.000 musikinteresserede, og vores sociale medier har over 200.000 følgere.

GAFFA har kontor i Aarhus, København og Göteborg og har godt 15 fastansatte og ca. 50 fast tilknyttede freelancere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA