x

Nibe Festival offentliggør de første fire navne

Nibe Festival offentliggør de første fire navne

Der er både pop, klassisk rock og urban på programmet

På grund af coronapandemien blev Nibe Festival 2021 ikke en realitet, men festivalen vender stærkt tilbage næste år i dagene 29. juni – 2. juli. Nu er de fire første navne offentliggjort.

Den 29. juni kan du opleve Jada, når poptalentet får sin debut på Nibe til en ud af i alt otte planlagte sommerkoncerter. Sangeren har for længst taget landet med storm med numre som ”Nudes” og ”I’m Back”, og musikerens potentiale anerkendes også internationalt, hvor Jada til næste år skal spille på det britiske svar på Spot Festival, nemlig The Great Escape Festival i Brighton som den eneste danske artist.

LÆS OGSÅ: Jada skal spille på stor britisk festival i 2022

Gør dig klar til at synge med, når Peter A.G. og co. indtager Skalskoven fredag den 1. juli. Med en musikalsk karriere, der strækker sig tilbage til 60'erne, har Gnags stribevis af klassikere klar, eksempelvis ”Mr. Swing King”, ”Vilde Kaniner” og "Burhøns".

Den dansk-kurdiske sanger og rapper Tobias Rahim har efterhånden markeret sig på den danske urbanscene. Musikeren har netop annonceret en forårsturné til næste år, og han lægger altså også vejen forbi Nibe i sommeren 2022, forventeligt med sange som ”Stor Mand” og ”Costa Del Sol til København”.

Sanger og sangskriveren Alex Vargas har allerede en omfattende turné planlagt i begyndelsen af næste år samt et par arenakoncerter i vinteren 2022, men der bliver naturligvis også plads til Nibe Festival i musikerens kalender. Glæd dig til numre som ”Solid Ground”, ”Higher Love” og det platinvindende hit ”Shackled Up”.

LÆS OGSÅ: Toppen af Poppen-stjerne bliver ulidelig uden musik

Kom i stemning med Tobias Rahims "Costa Del Sol til København":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA