x

Said The Sharks Canada-tour-dagbog kapitel 1

Said The Sharks Canada-tour-dagbog kapitel 1

Det var den cooleste KLM-pilot, der kickstartede vores tour til det canadiske, Mayas barndomsland, da han smadrede sin Boeing Cabriolet 180 grader op i luftrummet. Med de første flasker hvidvin fra sky-kælderen steg humøret i samme tempo som jetjageren.

Første show var på Lee's Palace, et ret cool sted, hvor vi var programsat med tre gange Nickelback. Alle bands havde det vildeste fan-gear, som dametrusser, plektre og øreringe.

Torsdag kørte vi i automobil til Niagara Falls og så foruden en masse vand også byens version af Lars Vegas med kasinoer, karruseller og anden lir. Om sommeren sikkert et brag, men her om vinteren lukket ned
som Bakken.

Fredag spillede vi vores andet show i Toronto, til et privat arrangement, en helt særlig Hawaiiansk fødselsdagsfest for Laura med sangria og kulørte lamper. Stedet var et meget lille køkken i et kollektiv, proppet til bristepunktet med palmer, blomsterkranse og kulørte lamper. I mangel af trommer spillede vi på køkkenets skraldespande, potter og pander, mens publikum råbte hurra. En meget anderledes og sjov koncert, der desværre blev afbrudt af politiet efter naboklager.

En canadier har skrevet en lille anmeldelse og lagt nogle billeder fra vores canadiske eventyr op her.

I vores stille øjeblikke på hotellet har vi snakket utrolig meget om, hvad der mon er blevet af Jan Lund fra Hr. Leif Dalgaards freakshow.

Og så erhvervede Hans sig endelig de billeder, han ikke fik i 2001. Billedet af Hans og CN-Tower samt Hans og Niagara Falls-tårnet, to nye billeder til hans samling af ham + tv-tårne (hele samlingen kan ses på
www.myspace.com/cityattack).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA