x

Vennerne remixer Kim LAS

Vennerne remixer Kim LAS

Venner og kolleger fra Choir Of Young Believers, I Got You On Tape og Chimes & Bells skal være med til at give dj, musiker og tidligere Money Your Love-medlem Kim LAS' album, Shackles Of Amusement, en ny chance. De er nemlig nogle af de kunstnere, som har lavet remix- og coverversioner af pladens numre til bonus-cd'en Three Times Rediscovered. Albummet udkom sidste år under navnet 3 Gange – Den Fri's Lange Bange Klamme Sange, men det lille label Fake Diamond Records formåede dog ikke at skabe den helt store opmærksomhed om de 500 limited edition-vinyler, som derfor kun i begrænset omfang kom ud på folks pladespillere.

– Der blev ikke arbejdet meget med udgivelsen, da den kom ud sidste gang. Både jeg og pladeselskabet syntes, at det var en skam, og at vi skulle gøre noget for at udbrede pladen mere, fortæller Kim LAS, alias Kim Højstrup Pedersen.

Nu er Sony og det tyske distributionsselskab Word & Sound kommet med på vognen, og de håber alle på at ramme et international publikum med genudgivelsen. Vinyler er blevet til cd'er, de danske sangtitler er blevet engelske, og singlen Frenzy er kommet på. Og så har Kim LAS trukket på sine kontakter for at gøre Shackles Of Amusement til et dobbeltalbum.

Three Times Rediscovered er folk, som har gengældt tjenester, og som jeg synes er fede. Jeg kender dem alle og har spillet med dem eller lavet covers og remix af deres numre, fortæller dj'en.

Den oprindelige plade består af mørke, synthbaserede rocksange, men Kim LAS forklarer, at hans numre er baseret på kontraster, ikke dysterhed.  

– Musik rører mig mest, hvis det har en form for diabolskhed. Der kan være noget opløftende i noget meget tungt og noget lyst i noget meget mørkt. Det er sjovt at arbejde med musik, hvor det maskinelle blandes med noget organisk, og man tilfører noget koldt en varm kvalitet, siger han.

Shackles Of Amusement er udkommet. På bonuspladen Three Times Rediscovered optræder Choir Of Young Believers, I Got You On Tape, Chimes & Bells, Heimat Connective, Beta Satan, Lamburg Tony og Kim LAS' gamle band, Money Your Love.
            


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA