Nyhed

Venue Lab gentager sidste års succes

16.-18. september afvikles Venue Lab for anden gang i Herning, Horsens og Århus

Sidste års Venue Lab var en så stor succes, at projektet modtog en tre-årig bevilling og nu kan arrangørerne annoncere dette års medvirkende kunstnere.

Dette år er der tale om: Maria Timm (billedet), Claus Hempler, Christian Hjelm (Figurines), Kim Kix (Powersolo), Mads Mouritz og Kim Las, som sammen med seks lokale talenter vil være den kreative rygrad i projektet.

Projektet går som sidste år ud på at skabe ny musik ved at sammensætte forskellige danske talenter i et kreativt samarbejde over en fire dages workshop, som munder ud i 30 minutters helt nye kompositioner.


Ideen med Venue Lab er at lade lokale spillesteder være igangsættere og sparringspartnere allerede i musikkens skabende fase, så de fremover ikke er begrænset til at formidle musik, men også bidrager aktivt til nytænkning, inspiration og netværksdannelse i miljøet.

Venue Lab er et projekt, som er støttet af Kunstrådets Musikudvalg og udarbejdes i samarbejde med Dansk Rock Samråd (ROSA) og Mayday Music. Venue Lab-koncerterne bliver som sidste år afholdt i Herning, Horsens og Århus på følgende datoer:

16. september, Fermaten, Herning


17. september, Musikcafeen, Århus

18. september, KulisseLageret, Horsens

Billetter koster 70 kr. og kan købes via GAFFA Live


ANNONCE