x

Den Gale Pen møder Anne G

Den Gale Pen møder Anne G

Lille Anne Gadegaard blev landskendt i 2003 med MGP-hittet Arabiens Drøm. Nu er hun blevet 19 år, hedder Anne G og har erstattet de uskyldige børnesange og store fortænder med sin nye popsingle Blah Blah og sovekammerøjne. Den slags billige tricks falder Den Gale Pen naturligvis ikke for og forsøger i stedet at få dullen til at tage en frisøruddannelse, som hun i det mindste kan bruge til noget, når mormor-flæsket på underarmene bliver synligt om kun ganske få år.

Anne G? Tog det jer lang tid at finde på det kunstnernavn?

– Altså, nu hedder jeg jo Anne Gadegaard, så det var vel egentlig temmelig oplagt. Men jeg er jo ikke den eneste, der hedder noget med "g" i mit kunstnernavn – se bare på Ali G, Burhan G osv…
 
Ja, I er dygtige… Lille Per og Creamy failede. Er der overhovedet nogen barnestjerner, der kan noget, når de ikke er nuttede mere?

– Ja, det synes jeg bestemt. Jeg er i hvert fald tilbage for at gøre mit til at bevise det modsatte. Så nu må vi vente og se.
 
Politikersvar! Før solgte du plader som sød pige med kækt smil og store fortænder. Nu prøver du med sleazy sex – du skyr ingen midler, hva'?

– Ja, man kan vel godt sige, at jeg er blevet pakket ud af vattet og skal stå på egne ben. Jeg ved ikke, om jeg ligefrem sælger mig selv på sex, men man må vel godt udnytte, at man er en pæn pige.
 
Ja, det synes du jo. Blah, Blah handler da også om, at du er for lækker til alle. Er det ikke kun sandt på de sørgelige udkantsdiskoteker, hvor du nu skal promovere din sang?

– Jeg synes bestemt ikke, at diskotekerne i Danmark er sørgelige. Der er altid mega-god stemning, og jeg glæder mig bare til at kunne levere en fest til dem derude. Det er i hvert fald mit mål med det.
 
Det var jo ikke det, jeg spurgte om, vel! Skal du i øvrigt ikke bare være glad for, at drengene gider dig nu? Om 20 år har du jo underarme som en mormor og lider af inkonsistens?

– Jo, selvfølgelig skal jeg det, ligesom enhver anden i min alder udnytter, at det er nu mulighederne er der, om det så gælder arbejde, skole, drenge eller noget helt andet. Jeg vil bare gerne ud og give den gas, så må jeg tænke på alt det andet senere i mit liv.
 
Ja, held og lykke med det. Jeg går ikke ud fra, at du skrev en eneste sang selv som barnestjerne. Det har vel ikke ændret sig nu, hvor det bare er nogle andre, der udnytter dig?

– Da jeg lavede børnemusik, var jeg faktisk med til at skrive alle sangene, det har ikke ændret sig, og jeg skal selvfølgelig være med i skriveprocessen på mine numre fremover. Sangene skal afspejle mig som den, jeg er, og derfor kan folk forvente, at mine numre bliver glade og noget med gang i.
 
Spændende… Ligesom alle de andre. Helt ærligt, du virker som en sød pige. Burde du ikke bare få dig en frisøruddannelse, åbne en biks på gågaden i Vejle og så lade andre om at komme i radioen?

– Det er der sikkert nogle, der mener, at jeg burde. Jeg mener selv, at jeg har en plads på de danske scener, og det er det, jeg gerne vil, så det er også det, jeg har tænkt mig at kæmpe for. Så vil jeg lade andre om at blive frisører, så der også er nogle til at ordne mit hår.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA