x

PowerSolos turnédagbog fra Italien kapitel 3

PowerSolos turnédagbog fra Italien kapitel 3

Dag 3 – Torino af A.C

Vi nærmer os weekenden, og spillestederne bliver større. Vi skal til Spazio 211 – en god klub vi har hørt godt om. Men inden vi kommer så langt, svinger vi forbi Imola. Her ligger Enzo e Dino Ferrari-formel-racerbanen. Formel 1-fans og sikkert mange andre vil kende den som banen hvor Ayerton Senna kørte sig ihjel i '94. Kim og jeg er store racerfans og vi lod ikke chancen glide os af hænde da vi havde et par timer til overs. Banen ligger midt inde i byen Imola, i en park. Vi møder et par familier der går tur, mens vi kører ad små veje rundt omkring banen i forsøg på at finde et godt udsigtspunkt og desuden svinget hvor Senna endte sin racerkarriere.

Vi finder til sidst svinget. Her står en statue af Senna. Der ligger blomster for foden, og en fan har svøbt statuen i det brasilianske flag. Jeg får gåsehud. Der er altid underligt at besøge sådanne steder. Monumenter for mennesker og en tid der engang var og betød alt for millioner af mennesker. Som ved Jim Morrisons grav i Paris ligger her blomster, personlige gaver og breve, og muren op til banen er fyldt med sidste hilsner til legenden.

For første gang har vi support på. La Pistola al Tempia – "pistolen mod tindingen". Flinke og rare gutter. De skal være med på to shows. Det viser sig i øvrigt at de plakater vi har designet og trykt, lige netop her, er blevet stjålet - alle sammen! Det undrer os en hel del, nogen må jo så ligge inde med en del PowerSolo-plakater som jeg ved Gud ikke ved hvad de vil bruge til. Måske er det bare en god historie fra promotoren fordi de ikke har hængt dem op og ikke vil være ved det…

Nuvel, vi arbejder os igennem dagens tjekliste og bliver sendt på restaurant. Denne gang er maden dog en skuffelse. Skamstegt kød, pomfritter og så må vi ikke få en flaske vand, da denne ikke er inkluderet i måltidet. Der skal en del snak med tjeneren til inden vi da får noget vand så Kim kan skylle vitaminer, treo og kodimagnyler ned i andet end rødvin. Vi bliver ikke hængende længe…

Showet er til gengæld fedt - der er ændret en del i sættet og vi er tilpas. Der er ikke så mange folk, måske fordi der ikke er en eneste plakat noget sted i byen. Men alle er glade. Kim har fat i publikummet og disse kvitterer med at hive guld op af lommen senere i merchboden.

Natten ender på en lille restaurant 20 meter fra hotellet. Det er helt passende med mad efter showet. Klokken er omkring 3, og vi får først en pasta med kødsauce. Der er ikke så meget at vælge imellem længere da det er så sent. Den gamle mand som betjener os kommer herefter med en morgenmadstallerken. Spejlæg, pølse, spinat og brød. Vi spiser, drikker vin, kaffe og selvfølgelig en Grappa som afslutning!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA