Nyhed

RECession Festival klar med det endelige program og nyt spillested

GAFFA.dk – alt om musik

Schwarze Fiktion og Me & Munich fuldender programmet

Den aarhusianske alternative musikfestival RECession Festival er klar med det endelige program med to nye navne og et nyt spillested.

I stedet for HeadQuarters bliver Café Støj i bunden af Jægergårdsgade en del af RECession 2020. Festivalen løber af stablen på spillestedet Radar i Aarhus den 30.-31. oktober 2020, og nu også Café Støj med en lørdagskoncert 31. oktober.


Danske Schwarze Fiktion og Me & Munich fuldender programmet, der efter nogle ændringer nu tæller Speaker Bite Me, PowerSolo, Kasper Staub, Rådne Lunger, Pacific Swell, AEX og svenske Mankind.

Den fremadstormende duo Schwarze Fiktion vil fredag aften lukke Radar med deres særlige fusion af pop, rock og electronica i et hårdtslående, dansabelt og melodiøst univers. Schwarze Fiktion har siden 2018 gjort sig bemærket med blandt andet kåring til Ugens Kanon hos KarriereKanonen, opvarmning for The Minds of 99 og afspilninger på både P3 og P6 Beat.

Gruppen har indtil videre udgivet to singler, senest "Miami" i samarbejde med producer og mixer Carsten Heller (The Minds of 99, Nephew, Spleen United, Jung, Joyce med flere), og har en ep på vej. 


Me & Munich er programsat på Cafe Støj lørdag eftermiddag før aftens program på Radar. Bandet er aktuelle med debutalbummet Gaslighting og serverer alternativ rock, der blander 90'ernes grunge med melodisk støjrock. GAFFAs anmelder var godt tilfreds med debutalbummet.

LÆS OGSÅ: ME & MUNICH-ANMELDELSE: Heftig og hæsblæsende hybridrock

RECession Festival bliver i år grundet Sundhedsstyrelsens retningslinjer afviklet med siddepladser og et meget begrænset antal billetter.


 ”Vi er i samarbejde med spillestedet Radar kommet frem til en forsvarlig måde at afvikle festivalen på. Ud over siddepladser bliver programmet afviklet som part 1 og part 2, og mellem dem 30 minutters pause. På den måde bliver der mindst mulig bevægelse blandt publikum,” siger Aage Kinch fra RECession.

Program for RECession Festival 2020:

Fredag, Radar:


Part 1. 19:00 – 20:30, Kasper Staub og Pacific Swell

Part 2. 21:00 – 22:40, AEX og Schwarze Fiktion.

Lørdag, Cafe Støj:


Kl. 16:00 Me & Munich

Vigtig info om denne koncert:

Har man lørdagsbillet eller partoutbillet til RECession Festival og ønsker at se koncerten på Cafe Støj, skal man reservere plads senest fredag d. 23. oktober kl. 12:00. Der er 30 pladser på Cafe Støj, så det er først til mølle. Du reservere din plads ved at skrive til [email protected]


Ikke reserverede pladser vil blive sat til salg ugen op til festivalen.

Lørdag, Radar

Part 1. 19:00 – 20:30, Rådne Lunger og Me Mankind (SE)


Part 2. 21:00 – 22:40, Speaker Bite Me og PowerSolo

Alle billetter til RECession Festival kan refunderes, hvis man ønsker det, frem til 14 dage før festivalen afvikles. Der trækkes et lille gebyr ved refundering. Kontakt os gerne med spørgsmål via vores hjemmeside www.recession-festival.dk

Links:


Partout og lørdagsbilletter er udsolgt.

Der er et begrænset antal fredagsbilletter tilbage via dette link

Varm op med Schwarze Fiktions "Miami":


ANNONCE