x

Performers House på turné - del 1

Performers House på turné - del 1

Højskolen Performers House i Silkeborg har en linje for elektronisk musik under ledelse af Stefan Kvamm, kendt fra The Wong Boys og De Eneste To. Sammen med sine elever er han draget på danmarksturné, og de skriver om deres oplevelser til GAFFA.

Hej.

Vi er linjen for elektronisk musik på Højskolen Performers House i Silkeborg. Vi er taget på mini-tour. Skal spille vores materiale på Rødding Højskole i aften og på Huset i Esbjerg i morgen.

13. Turbussen henter os på højskolen. En rigtig gammel sag, fyldt med utrolig karma og listigness (faktsik den bus som var med i Klovn-filmen). Provianterer heftigt og får batterier på micro cuben.

16. Bliver budt velkommen af et par gutter fra Rødding Højskole (nogle af de få – Rødding Højskole er fyldt med tøser, fin idé) og får en grand tour rundt på stedet. Rødding Højskole er Danmarks ældste højskole. Det kan mærkes på den gode måde. Der er sjæl og ånd. Vi hører lidt om højskolens musik-produktionslinjes take på, ja, musik produktion. De tager fokuserer meget på Logic. Interessant, men ikke heeelt så fed som Performers House-tilgangen til elektronisk musik… vi vil lave original og relevant kunst!

19. Vi stiller gear op i "dagligstuen" (se billedet). Diskuterer i en uendelighed, at man har en non-alkohol-politik i hverdagen. Med en tur-bus smækfyldt med bajere og andet godt føles det lidt ærgerligt Ikke at ku' drikke sig ned.

21. Spiller koncert. Det går sgu mildest talt epic. Føles sejt at fylde deres dagligstue med mega sub fra egne medbragte subkasser. Publikum sidder på fat boys og siger, de havde kæmpe oplevelse. Seriøst. De sagde, vi var utrolige og syntes, musik og udtryk var originalt, smukt og sjovt.

23. Går amok med akustisk guitar og højskole-get-together bagefter. Helt ærligt, helt rigtigt. Et par bajere og lidt smuglervodka. Masser af snak og sammenligninger af vores respektive højskoler. Klar fællesnævner: At gå på højskole – det er så fucking hot.

Overvejer du elektronisk musik på højskole, så se billeder her: facebook.com/elektroniskmusik.performershouse og ring til skolen på 86 800 820 for at høre mere om undervisning og skolen I det hele taget. GØR DET! Du bli'r GLADERE, KLOGERE OG SMUKKERE

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA