Nyhed

The Wong Boys er tilbage efter 11 års stilhed

GAFFA.dk - Alt om musik

Den elektroniske duo er tilbage efter over et årtis pause

Sanger Frank Frankie Ziyanak og keyboardspiller Stefan Kvamm (lillebror til Simon Kvamm fra Hugorm og Nephew) har netop udgivet den første single som The Wong Boys siden deres seneste albumudgivelse i 2010. Nummeret hedder “Rents Due” og er lavet i samarbejde med den svenske sanger og performer Karin Sjöholm. 

Duoen udgav deres første, selvbetitlede album i 2008. Opfølgeren W udkom to år senere og modtog fem stjerner i sin anmeldelse fra GAFFA. Nu, over et årti senere, er de klar igen med “Rents Due”, og der er efter sigende et helt album på vej.


Stefan Kvamm fortæller: "Jeg glæder mig til at dele de sange, vi har lavet med alle andre. Jeg håber meget, at folk har lyst til at lytte. Jeg er super tilfreds med de nye ting, vi har i gang ‒ jeg synes, de følger fint op på de gamle album, vi lavede ‒ nu fortalt fra et andet sted og med noget nyt på hjerte."

Frank Ziyanak udtaler følgende om den nye udgivelse: “'Rents Due' er første single fra en kommende plade. Læn dig bag rattet i din dieselhakker med hænderne på 25 minutter over syv og se vejen folde sig ud for øjnene af dig med 'Rents Due' i ørerne.”

I 2009 var The Wong Boys nominerede til Eksperimentet-prisen ved P3 Guld, hvor de også optrådte. Udover at have turneret Danmark tyndt og varmet op for Spleen United og Veto har gruppen desuden også gæstet SXSW Festival, Reeperbahn Festival, Smukfest og Spot Festival samt turneret i Canada og USA.


I de mange års pause siden den sidste udgivelse har Ziyanak været vært på P6 Beat og udgivet soloalbummene Lad Mig Være Jeg Er Ensom fra 2020, og Tidligere Straffet Person, der udkom i år. Kvamm er uddannet antropolog og har i mellemtiden blandt andet arbejdet med projektudvikling inden for kunst og kultur og undervist i musikproduktion.

 

LÆS OGSÅ: For fuld elektronisk udblæsning på højskole i Silkeborg 


Høre “Rents Due” lige her:

ANNONCE