Artikel

Munich-turnédagbog, kapitel 2

Den århusianske gruppe er på Island for at give koncerter og skriver hjem om deres oplevelser

Fredag begyndte med et herskabeligt anrettet bord på Hotellet.  Herefter var der tid til en kort shoppingtur i det, nu, billige land. Kl. 13 tog vi over til Reykjavik Art Museum, som under Airwaves Festivalen er det største spillested. Det var med lidt ærefrygt, at vi betrådte scenen, da vi vidste, at både Sigur Rós, Keane og Klaxons havde spillet legendariske koncerter på netop dette sted.

Henad eftermiddagen var der networking i form af møder - bl.a. med Smekkleysa (vores selskab heroppe), samt en række interviews.

Aften blev brugt til mental forberedelse, bl.a. ved hjælp af rødvin og salmesang!

Reykjavik Art Museums store betonhal var pakket. Lige før os havde den anerkendte islandske gruppe Hjaltalin varmet godt op i salen. Vi var det sidste act den aften. 1700 tilskuere, snakkende, klappende, hvinende. Vi hørte, at Dhani Harrison, søn af George, skulle være iblandt dem.

Kl. 00.00 gik det løs. Publikum var medlevende; dansede, rockede, sang med. Selvom Island er på røven (eller måske netop derfor?), går den islandske ungdom altså til den! Især de to singler, "Eyes of Glass" og "The Young Ones", som har hittet heroppe, vandt stort indpas og det blev en ren singalongfest. Publikum tog også godt imod vores nye sange, så alt i alt blev det nogle gode 3 kvarter i den islandske nat!

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE