Artikel

Munich-turnédagbog, kapitel 3

Den århusianske gruppe er på Island for at give koncerter og skriver hjem om deres oplevelser

Lørdag vågner vi op ovenpå en vild aften i Reykjavik. Denne dag splitter vi op, så Simon, Karin og Mikael ved middagstid tager ud i The Nordic House, som under festivalen danner rammer for en række akustiske koncerter, og resten tager ud til Hang-over party i Den Blå Lagune.

Da vi ankommer til The Nordic house er der ikke særligt mange mennsker i de, meget rolige og nærmest kirke-agtige, lokaler. Efter lydprøven vælter det pludseligt ind med folk, og vi går på scenen. Det bliver en koncert med et fantastisk lyttende publikum, og mange andre aldersgrupper end vi plejer at spille for. Der var selvfølgelig en del unge, men også halvgamle mennesker med små børn som sad og prøvede at synge lidt med. En meget intens oplevelse, faktisk.

I den blå lagune stod det derimod på boogie woogie, fadbamser og Electronica i de termisk opvarmede bassiner, som jo er fantastisk gode til psoreasis.

I taxaen hjem fortalte chaufføren os, at man ved vandet kunne se nordlys, når det var stjerneklart, så planen var, at han ville køre os ud om aftenen, men han brændte os desværre af! Afbrændte og afmattede af alt den spænding, gik vi tidligt i seng. På trods af dette, igen en spændende dag i Reykjavik. 

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE