Artikel

PLAYLISTE: Skoldhede tracks til din sommerweekend

GAFFA.dk - Alt om musik

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – derfor har vi samlet vores favoritter på en playliste til dig. Læs om ugens nye singler og hør dem alle nederst i artiklen.

Fool: Worry
Så er der endelig nyt fra den populære unge duo, der alligevel stadig hitter med den forholdstvist nye “Strapped”. De skabte en ekstatisk stemning på SPOT Festival tilbage i starten af maj, og tilføjer nu endnu et sommervenligt hit til cv’et.

The Internet: Come Over
Northside-aktuelle The Internet, Los Angeles-baseret soul-sekstet, har her skabt et stille, groovy nummer. En forførende vokal leder an på et rimelig chill nummer, der bare er rart at lytte til.

Mac Miller: Buttons
DUI og heartbreak - prime time for at skrive sange. Der havde ellers været sund soberhed og kærlighed i luften med det seneste album The Divine Feminine og forholdet til Ariana Grande. Grande har dog fundet en ny fyr, og Miller har genfundet en lidt hårdere kant end den blødsøde rapper på de tre nye numre. "Small Worlds" er den stille sang, "Buttons" en behagelig mellem-ting til bilen på en sommerdag og "Programs" rammer den helt hårde kant.

LÆS OGSÅ: Tårn på vej med ny single - se intens livevideo

Clara: Foolish
Danskeren udgav sine første tre sange i 2017, har fulgt op med “Suffocating” i 2018, hvor hun nu også kan dele "Foolish" med verden. En pop-single, der slipper Clara løs som sommerens ånd har det med at gøre - det er ikke et fast forhold, hun er ude efter, og det er okay, selvom det måske er lidt dumt.

James Arthur: You Deserve Better (At My Weekest)
Uptempo popnummer, med et seriøst groove som base og fængende omkvæd til at toppe af med. Han har hittet med “Naked”, “You Can’t Cry” med Marshmello og “Say You Won’t Let Go” der skabte hans comeback i 2016. 

Gorillaz ft. George Benson: Humility
Endnu en festivalaktuel artist giver os lidt nyt at varme op med. Gorillaz gæster Roskilde Festival til juli, hvor de kan tage to nye numre med i form af dette og det instrumentale nummer "Lake Zurich". Og så er Jack Black med i musikvideoen! 

LÆS OGSÅ: Patti Smith vakte Elvis og følelsen til live

St. Vincent: Fast Slow Disco 
Lidt mere af den disko-elektronisk-guitarspillende kunstner vi kender og elsker - og lige inden hendes optræden på Roskilde Festival. Vi siger ja og tak til St. Vincent.

Charli XCX: 5 In The Morning
Selvtilliden fejler ikke noget hos sangerinden bag hittet “Boys”. Fra hendes mere klassiske pop, har hun her skabt et nummer der falder lige i tidens ånd. Et hiphop-følende nummer, som man let kunne forestille sig præsenteret af en af de mange mænd i branchen som måske Offset - nu heldigvis også repræsenteret af endnu en kvindelig musiker.

CHINAH: Yeah Right
Det er mere end et år siden vi har hørt fra de ellers voldsomt populære danskere, der slog igennem med sange som “Away From Me” og “Can't Remember How It Feels”. Nu er de tilbage med et nummer, der stadig er CHINAH, men som også stikker i en lidt anden retning. Det er en mørkere lyd ,de har fundet frem fra værktøjskassen.

Ne-Yo: SUMMERTIME
Så skal vi på stranden med Ne-Yo, der leverer smooth r&b-vibes i sommerversion. Det kan altid et eller andet med ham - også i dette mere stille format.

LÆS OGSÅ: Coco O.'s solo-debutkoncert: Når udtrykket 'sensuel' bliver for småt

Artigeardit: godtforda
Det nye debutalbum ligger klar! Den danske kunstner leverer sikker hiphop/rap med sin helt egen stil og skarpe tekster. Han hitter lige nu stadig med singlen “Vildedage” og udgav sin debut-ep i 2016.

Lykke Li, Aminé: two nights
Så sent som i går spillede hun på Heartland Festival under danske himmelstrøg. Hun har efterhånden udgivet et par singler fra det kommende projekt, der bliver det første siden I Never Learn fra 2014.

TooManyLeftHands, Martyn Ell: On My Way
De sætter altid gang i festen og dansegulvet. Anders K og Martin Nick har varmet op for de største dj’s i verden, udgivet festsange i hobetal og spiller som regel på Distortion, hvor de netop formår at få gang i fødderne på publikum. 

Iris Gold: Roll It Out
Den danske hippie-love dronning leverer gang på gang på live-scenen, og i dag leverer hun endelig også nyt på streaming-fronten. All love! 

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem