Guide

GUIDE: Her er marts måneds mest spændende koncerter

De mest spændende shows, der stadig er ledige billetter til

Juhu, det er den første forårsmåned, og der er traditionen tro et stort koncertudbud på denne tid af året. Her er månedens mest spændende koncerter, som der stadig er ledige billetter til i skrivende stund.

GAFFA-Prisen 2023 – årets live-event

18 musikpriser bliver uddelt, alle bortset fra én kåret af GAFFAs læsere, Thomas Skov og Carsten Holm er værter og seks fremragende navne spiller live: Zar Paulo, Swan Lee, eee gee, JJ Paulo, Eyes og Afskum. Det bliver simpelthen legendarisk.


Kan opleves her:

2/3 Musikhuset Aarhus (få billetter tilbage) – køb billetter her

Lowly – fortsæt det gode arbejde, tak


Den anmelderroste indie-kvintet Lowly tager denne måned på forårsturné rundt i landet på 11 forskellige spillesteder med deres nye album i bagagen. ”Keep Up the Good Work,” hedder det, og det er vi slet ikke i tvivl om, at de gør.

Kan blandt andet opleves her:

9/3 Tobakken, Esbjerg
18/3 VoxHall, Aarhus
23/3 Posten, Odense
25/3 Store Vega, København

 


Dermot Kennedy – fra Irland til Danmark

Den irske singer-songwriter med den helt store, karakteristiske stemme står klar til at indtage KB Hallen i København. Med sig har han sit andet album Sonder, som understreger, hvor kompetent en musiker Kennedy er. Glæd dig!


Kan opleves her:

10/3 KB Hallen, København

Marcus King – rock’n’roll og blues på rigtig maner


I 2022 besluttede bluesmusikeren Marcus King sig for at lave en ægte rock’n’roll-plade, og han holdt ikke igen. Sammen med Dan Auerbach har han lavet et album, der får arenaer til at ryste – og det er med den under armen, at han drager over Atlanten mod Amager Bio.

Kan opleves her:

12/3 Amager Bio, København

Dry Cleaning – tag især afsted for frontkvinden


Hvis man kan lide Shame, Idles og Fontaines D.C., kan vi kun anbefale Dry Cleaning. Artrock-kvartetten er særdeles anmelderrost. De fusionerer heftig post-punk-æstetik med vuggende rytmik krydret med surrealistisk spoken word.

Kan opleves her:


13/3 Store Vega, København

Kalaset – femstjernede debutanter står klar

Vi kastede intet mindre end fem stjerner efter Kalasets debutalbum, som udkom i februar, og nu kan vi igen få lov til at opleve det stærke band live. Vi har tidligere spået dem til at betræde Orange Scene en dag, så vi tør godt love, at det bliver en række gode koncerter.


Kan blandt andet opleves her:

17/3 Studenterhuset, Aalborg
18/3 Posten, Posten
23/3 Train, Aarhus
24/3 Lille Vega, København

Courtney Marie Andrews – besøg af Grammy-nomineret folkstjerne


Courtney Marie Andrew har en smuk og særegen stemme, som har været med til, at hun er slået stærkt igennem på den amerikanske sangskriverscene. Med en Grammy-nominering i baghånden inviterer hun ind til en aften i kærlighedens tegn.

Kan opleves her:

17/3 Lille Vega, København

Sys Bjerre – unik koncertoplevelse forude

Det bliver en helt særl


ig aften, når Sys Bjerre byder indenfor i Ideal Bar. Dørene bliver nemlig åbnet til en helt særlig akustisk intimkoncert, hvor Bjerre giver første lyd på sange, der bliver til hendes kommende album, som udkommer dette efterår.

Kan opleves her:

17/3 Ideal Bar, København


rame width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/U7T4SOombew" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Snoop Dogg – hunden er løs

Snoop Dogg kræver efterhånden ingen introduktion. Den verdenskendte rapper er tilbage, og han har stadig samme attitude og tilbagelænede fremtoning. Det kan kun blive mindeværdigt – uanfægtet hvor meget han måtte have røget den aften.

Kan opleves her:

17/3 Roya


l Arena, København

Siné – en aften med et humoristisk stjerneskud

Det er altid med et glimt i øjet,


når Siné laver musik. Senest har hun taget os alle med til de akavede familiemiddage med uduelige familiemedlemmer og dårlig stemning om bordet – alt sammen med et glimt i øjet! Det er en feel-good-popstjerne på himmelfart.

Kan opleves her:

18/3 Ideal Bar, København

Phlake – bedre end bare phint

Med deres stærke album Phine<


/em> i bagagen drager danske Phlake nu endelig på tour igen. De er et band, der altid formår at ramme lige i hjertekulen, selv hvis man står på bagerste række. Det er stemningsfyldt, ærligt og meget mere end bare phint.

Kan blandt andet opleves her:

24/3 Royal Stage, Aalborg

25/3 Odeon, Odense

31/3 Aarhus Congress Center (få billetter)

1/4 KB Hallen, Købennhavn (udsolgt)

 

Isaiah Rashad – kan du følge med?

Der er fart på Isaiah Rashad! Den dygtige rapper spiller udsolgte shows overalt i USA og har mere end 500 millioner streams. Efter fem års stilhed er han nu aktuel med sit andet album, som han tager med, når Amager Bio står i kalenderen.

Kan opleves her:

24/3 VoxHall, Aarhus

25/3 Amager Bio, København

 

Mimi Webb – byd velkommen til Storbritanniens nye popstjerne

Det er ikke løgn, når vi siger, at Mimi Webb er Storbritanniens nye, store popstjerne. Hendes CV er på kort tid eksploderet – og det inden hendes debutalbum overhovedet var udkommet. Hun er en ægte Gen-Z-superstjerne, og vi glæder os til at følge hende.

Kan opleves her:

24/3 Pumpehuset, København

Dean Lewis – X Factor-darling kan mere

Det var en audition i det danske X Factor, som katapulterede Dean Lewis til toppen af hitlisterne herhjemme, så det er ikke for ingenting, at Lewis nu har et særligt forhold til Danmark. Hvordan det udfolder sig i Royal Arena, glæder vi os til at se.

Kan opleves her:

30/3 Royal Arena, København

 

Freja Kirk – førstegangsoplevelse med dansksproget darling

Freja Kirk har taget sit danske modersmål til sig, og nu er hun klar til at præsentere sine første dansksprogede popsange. Til de to koncerter inviterer hun publikum ind i intime rammer, hvor sangene bliver vist frem – mens de stadig er i udviklingsfasen.

Kan opleves her:

31/3 Musikhuset Aarhus

1/4 Hotel Cecil, København

LÆS OGSÅ: Kendrick Lamar og mange flere til Roskilde Festival
ANNONCE