lørdag – 25.11.2023 – 19:00 til 21:00

Benjamin Hav & Familien

Aalborghallen

ticketmaster / 430,00 - 480,00 KR.

Køb billet

Det bliver kæmpestort, når Benjamin Hav & Familien rammer Aalborg med deres BIG SHOW!

I 2022 bragte Benjamin Hav & Familien festen til Aalborg, og til november vender de tilbage med et helt nyt setup og en endnu større familiefest. Sådan har du aldrig set dem før!

Du kan glæde dig til at høre genkendelige hits som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” i et nyt, storslået format.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, Familien, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser).

Benjamin Hav & Familien væltede AKKC i 2022. Koncerten var starten på en lavine af fremragende anmeldelser fra blandt andre Appetize, Nordjyske og GAFFA, der alle gav showet 5 stjerner.

Med masser af ros og selvtillid i bagagen afslører Benjamin Hav & Familien, at deres allerede vellidte musikalske setup, sorte humor og underholdende sceneshow bliver ophøjet til et helt andet niveau.

- Det bliver et nyt show. Alt er nyt på nær mit band Familien. Alt andet er en nyhed. Vi har nye bevægelser og hofter. Nyt tøj. Ny scene. Det er nytårsaften bare med wow i stedet for torsk, siger Benjamin Hav om turnéen.

Ameli Dot er support
Danmarks nye stjerneskud, Ameli Dot, varmer salen op inden BIG SHOW! Hun står bag sangene Hanging With Myself, Drunk, Machete og Monday Of My Life, og så er hun at finde på GAFFA’s oversigt ”Dem der bliver store i 2023”. Ameli Dots sange er både skrevet til dem, der står helt oppe foran scenen og skråler med, og dem på de bagerste rækker, der svajer til melodien. Ameli Dot vil ikke putte folk i kasser. Det er dyrkelsen af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte, som driver Ameli Dots lydunivers, hvor der er plads til alt. Lyt til Ameli Dot her

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne. Glæd dig til afterparty-stemning med DJ fra Radio Nordjyske, cocktails, fest og farver i foyeren. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Hot Tickets
Køber du en Hot Ticket med Early Entry får du adgang til salen før dørene åbner for billetkøbere med standard ståplads.

ANNONCE