x

Nicki Minaj bider fra sig i New York Times-interview

Nicki Minaj bider fra sig i New York Times-interview

"Du skal ikke tale til mig, som om jeg er dum eller under din værdighed på nogen måde. Jeg vil ikke tale med dig længere."

Sådan afsluttede The New York Times' omfattende interview med Nicki Minaj, efter intervieweren havde rettet emnet mod fejden mellem rapperens kæreste, Meek Mill og hendes ven og kollega Drake.

Intervieweren starter med at spørge, hvordan hun har det med de to rapperes stridigheder.

"Jeg hader det. De får mig til at have det skidt. Man ønsker aldrig at skulle vælge side mellem to mennesker, man elsker. Det er åndssvagt. Jeg vil bare have det overstået".

Da det efterfølgende spørgsmål lander, får piben straks en anden lyd.

"Er der en del af dig, der trives med drama, eller er det bare smerte og ubehagelighed?" spørger intervieweren, hvorefter hun beskriver, at der et kort øjeblik blev helt stille, før Minaj retter sig op i stolen.

"Det er respektløst. Hvorfor skulle nogen voksen kvinde trives med drama?" starter rapperen, men det slutter ikke der.

"Hvorfor spørger du overhovedet om det? Det er så besynderligt. Fire voksne mænd har nogle interne problemer, og du spørger mig, om jeg trives med drama? Det er en typisk ting, kvinder gør. Hvad fik du ud af lige at putte mig derned? Kvinder beskylder kvinder for noget, der ikke har noget at gøre med dem. Jeg vil virkelig gerne vide hvorfor - nej, det vil jeg faktisk ikke. Kan vi fortsætte, er der andet, du skal spørge om?

Intervieweren beretter i interviewartiklen, at hun straks fortrød spørgsmålet og prøvede at undskylde og trække i land - men dét løb var kørt, og hun fik et par omgange mere af rapperen.

"At nedgøre en kvinde for noget, mænd gør, som om de er børn, og jeg er ansvarlig, har ikke noget at gøre med, at du stiller dumme spørgsmål, for du ved godt, at det ikke bare var et dumt spørgsmål. Det var en planlagt ting, du lige gjorde."

Trods de mildest talt pinlige omstændigheder valgte journalisten at udgive hele det ucensurerede interview som planlagt. Du kan læse hele interviewet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA