x

Han bliver stor i 2016: Se videointerview med albumaktuelle Jack Garratt

Han bliver stor i 2016: Se videointerview med albumaktuelle Jack Garratt

Jack Garratt udkommer i dag den 19. februar med sit debutalbum "Phase". I anledning af denne udgivelse har Garratt taget sig en snak om lyd – især god lyd – med Hi-fi Scenen.

Garratt har netop modtaget den britiske kritikerpris BRITS Critics' Choice Award 2016 og den tilsvarende BBC Sound of 2016-prisen, som udpeger ham til at få sit helt store gennembrud dette år. Garratts nye album har også slået et smut forbi en GAFFA-anmelders skrivebord, hvor det fik fire ud af seks stjerner.

I januar havde GAFFA desuden Jack Garratt på listen over 12 internationale navne, som vi spår et gennembrud i 2016. Læs artiklen "De bliver store i 2016" her.

I interviewet med Hi-Fi Scenen, som laver live-events og videointerviews under de mest optimale lydforhold med albumaktuelle musikere, fortæller Garratt om sit forhold til god lyd, og hvordan han fandt ud af, hvor vigtig god lyd er for oplevelsen af musikken.

Foruden dette fortæller Garratt blandt andet om, hvorfor han startede med at spille trommer som barn, om sin holdning til populær musik, om sit forhold til Stevie Wonders "Music on My Mind"-album og sin store passion for detaljen.

Se interviewet med albumaktuelle Jack Garratt her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA