Nyhed

Tinderbox klar med spilleplanen - stjerne spiller midnatskoncert

Hovedscenerne på den fynske festival har også skiftet navn siden sidst

Nedtællingen til sommerens festivaler er i fuld gang - herunder fynske Tinderbox, som de seneste måneder drypvist har annonceret programmet til årets festival.

De hidtidige annonceringer tæller navne som Avril Lavigne, David Guetta og Ukendt Kunstner - og for en måneds tid siden føjede arrangørerne blandt andre Rasmus Seebach, Loreen, Gobs og Eloq til programmet.

Nu har Tinderbox så - uden at gøre nogen større væsen ud af det - offentliggjort spilleplanen til årets festival. Den kan findes på festivalens app og hjemmeside, hvor det også fremgår, at festivalens tre hovedscener har fået nye navne i år.


De to hovedscener, som tidligere har heddet henholdsvis Blå og Rød Scene, har i år fået navnene Plaza og Panorama. Mens den mindre teltscene, der tidligere gik under navnet Teltscenen, nu benævnes Pavilion. 

Af dens just annoncerede spilleplan fremgår det, at det bliver danske Kalaset, som får lov at åbne Pavillion-scenen torsdag kl. 14.00. Torsdagsprogrammet kulminerer med Future Rave med de to stjerne-djs David Guetta og Morten. 

Fredag aften er de Camila Cabello, som står for at lukke festen - hendes koncert er programsat til at starte ved midnat og vare to timer. Lørdag aften står Lenny Kravitz for nattefesten - han går på klokken 00.15.


TINDERBOX 2024: Den fynske festival smider endnu et par trumfer

ANNONCE