x

Danmarks Grimmeste Festival offentliggør fuldt program

Danmarks Grimmeste Festival offentliggør fuldt program

Til sommer løber Danmarks Grimmeste Festival af stablen for 13. gang i dagene 29.-30. juli. Det er som altid haven ved Grimhøjgård, der danner rammen om landets hyggeligste havefest med en skøn blanding af helt nye navne og populære favoritter, der genremæssigt kommer rundt i hjørnerne og inkluderer flere lokale navne. Hele programmet er nu blevet offentliggjort.

På plakaten er: Folkeklubben, Gilli, Klumben & Raske Penge (med DJ), Laid Back, S!vas, The Blue Van, Turboweekend, WhoMadeWho, Addisabababand, Big Dust, Chinah, Dance with Dirt, DJ Er Du Dum Eller Hvad, DJ Static, Emilie Ramirez, I'll Be Damned, Lady V & the Victory og The White Dominos.

Om årets program siger festivalens bagmand, Aage Stokholm:

"Det har været rigtig sjovt at arbejde med at få hele programmet klart, så vi kunne gå ud med alle navnene på en gang, og vi er meget stolte over den færdige plakat. Vi synes, det er helt fantastisk, at vi får publikumsfavoritter som The Blue Van og Turboweekend tilbage til Grim Fest, og så er glæder vi os blandt andet vildt meget til for første gang at kunne byde velkommen til Folkeklubben og legendariske Laid Back. Det er sammenlagt et virkelig stærkt program med navne, der passer ind i den særlige ånd, der er på Grimhøjgård, og jeg er sikker på, at både musikerne og publikum kommer til at få to enormt dejlige dage i haven."

De 18 navne fordeles over to dage på henholdsvis Skovscenen og Bonzai Scenen, og lidt tættere på juli vil der blive tilføjet konferenciers, dj's, stand-up komikere med mere til programmet.

Billetter til Danmarks Grimmeste Festival, der løber af stablen fredag den 29. juli og lørdag den 30. juli, kan skaffes via GAFFA Live

GAFFA Plus-medlemmer kan få billetter til medlemspris her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA