Nyhed

The Rolling Stones vil udgive nyt album i 2016

Ronnie Wood har løftet lidt af sløret for, hvad vi kan forvente

The Rolling Stones håber på at udgive det 25. studiealbum inden udgangen af 2016, har Ronnie Wood udtalt under en udstilling i London. Her afslørede den gamle Stones-guitarist også, at albummet får et blues-præg. "Vi gik i studiet for at indspille nogle nye sange. Men vi gik i en blues-retning. Vi indspillede 11 blues-sange på to dage. Da vi hørte dem igennem efter ikke at have hørt dem i to måneder, sagde vi 'hvem er det?', 'det er dig!'. Det lød så autentisk", udtalte Ronnie Wood til det britiske musikmagasin NME forud for åbningen af udstillingen.

Sidst de aldrende rullesten udgav et album, var da de i 2005 udgav "A Bigger Bang". Her kvitterede GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen - nærmest overrasket over de gamle rockeres sejlivethed - med fire stjerner og med kommentaren: "Keith og Ron høvler stadig upåklagelige riff af guitarens tyndslidte hals, Mick krøller stadig læberne sammen og snerrer med vanligt sexdrive, og der er stadig tight slaw i bedstefar Charlie. De hårdt rockende sange er som altid sejere end skosåler, og de bløde ballader er så vuggende fine som en mors skød". Læs hele anmeldelsen her.

Også da de spillede på Roskilde Festival i 2014, beviste Stones at der, omend efter en noget sløv start, stadig var liv at spore, da GAFFAs Henrik Tuxen kvitterede med fire stjerner.


Om de gamle rullesten kan blive ved med at skovle flere hits op med de efterhånden tyndslidte spader, vil tiden vise, når de formentligt udgiver deres nye album inden udgangen af 2016.

ANNONCE