x

Sound Station fejrer Record Store Day med live-musik

Sound Station fejrer Record Store Day med live-musik

På lørdag den 16. april afholdes den internationale Record Store Day, hvor man i pladebutikker over hele verden hylder vinylpladen. Record Store Day afholdes for tiende gang, og i Sound Station på Frederiksberg markerer man dagen med et live-program bestående af hele seks danske kunstnere. Programmet for dagen i Sound Station er som følger:

Kl. 11. 30 Aske Jacoby

Kl. 13.00 Dør Nr.13

Kl. 14.30 Asger Techau (billedet)

Kl. 15.15 The Tremolo Beer Gut

Kl. 16.15 Russian Corvette

Kl. 17.00 The House

Jesper Hansen, som er medejer af Sound Station, fortæller om dagen:

"Vi er stolte over at kunne præsentere så fine navne i vores butik på lørdag. Spændet mellem de kunstnere, der har sagt ja til at komme og spille, er stort: Fra en instrumentalt virtuos veteran som guitaristen Aske Jacoby over dansk surf rocks grand old men i Tremolo Beet Gut via Kashmirs trommeslager Asger Techau med sit helt nye soloprojekt til yngre navne indenfor psych, rock og elektronisk".

Dagen, som er en reaktion på streaming-kulturen, hylder de fysiske pladebutikker, hvor man kan gå ind ad en dør, tale med en kyndig og passioneret ekspedient og bladre i vinylplader. Record Store Day opstod i USA i 2007, og har siden da spredt sig til hele verden som en årlig begivenhed, hvor pladeforretningerne selv formulerer deres egen fest.

Check her for mere info og komplet fortegnelse over dagens mange udgivelser


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA