Nyhed

Drone styrter ned til Muse-koncert

Den britiske trio oplevede et sandt Spinal Tap-øjeblik, da en af deres rekvisitter gik egne veje

Der må gerne være en opildnende følelse af fare, når man går til en rockkoncert – bare for at få adrenalinen til at pumpe. Nogle gange kan det dog også blive lidt for meget af det gode. Da Muse i torsdags spillede i Londons O2 Arena, fik deres fans fuld spænding for billetprisen, da den medbragte drone, en rekvisit i bandets storladne opsætning, styrtede ned i dem. Det skriver Rolling Stone. Se et fan-filmet klip af hændelsen her forneden. 

Uheldet indtraf på tredjedagen for bandets fire-dage lange koncertrække i arenaen. Dronen – som fans kærligt har døbt "dildrone" – forsøgte at flyve indover publikum, mens Muse spillede "The Globalist", men rekvisitten nåede kun halvvejs rundt, før den langsomt styrtede ned. Det kunne være taget ud af mockumentaryen "This Is Spinal Tap", hvor der bliver gjort grin med defekte rekvistter på scenen.

Frontmand Matthew Bellamy var inspireret til at skrive bandets seneste udgivelse, konceptalbummet "Drones", efter at have læst professor Brian Glyn Williams' bog, "Predators: The CIA's Drone War on al Qaeda". I live-sammenhænge har bandet, som da også er kendt for store opsætninger til deres koncerter, forsøgt at forstærke de mørke temaer blandt andet ved brug af dronen. Og mon ikke de fans, der stod nedenunder, kunne mærke det i de rejste nakkehår. 


"Drones" modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen, der blandt andet skrev: "Det er imponerende udført, helstøbt, og det dystopiske koncept er godt integreret. Dette album bør kunne gentænde gnisten hos de Muse-fans, der er deserteret efter de seneste albums, uden at tabe nye disciple. En virkelig kraftpræstation." Læs hele anmeldelsen her.

Se "dildrone" styrte ned her: 

ANNONCE