Nyhed

Volbeat får amerikansk guld

Michael Poulsen & Co. har charmeret sig ind på USA, hvilket resulterer i en guldplade

I forbindelse med en koncert i Los Angeles har danske de rockdrenge fra Volbeat modtaget guldplader for over 500.000 solgte eksemplarer af albummet "Beyond Hell / Above Heaven" fra 2010. Albummet indeholder singlerne "A Warrior's Call", "Heaven Nor Hell" og "Still Counting", der alle toppede de amerikanske rock-radio-lister og er bandets gennembrudsplade i USA. Bandet har solgt over 1.200.000 albums i USA samlet set og over 3.500.000 på verdensplan. Bandets to seneste album har også opnået guldstatus i Canada.

 "Vi er utroligt taknemmelige over at modtage en guldplade og derved have solgt over en halv million albums i USA. Vi har verdens bedste fans – tak," lyder det fra forsanger Michael Poulsen.

Bandet startede deres turne i onsdags i Los Angeles og bliver i det sydvestlige USA. De lagde blandt andet vejen forbi den store musikfestival Coachella i weekenden, hvor de delte plakat med blandt andre LCD Soundsystem, Guns'n'Roses og Calvin Harris.


Volbeat er i gang med at lægge sidste hænder på deres sjette album Seal the Deal & Let's Boogie, der udkommer 3. juni 2016. Det platinsælgende danske rockband gjorde ved samme lejlighed det kommende albums åbningsnummer "The Devil's Bleeding Crown" tilgængelig for fans. Til sommer kan man opleve Volbeat i det danske festivallandskab. Rockdrengene gæster nemlig dette års Nibe Festival og Tinderbox.

Hør Volbeats nye single, "The Devil's Bleeding Crown":


ANNONCE