x

Jam med Princes trommeslager

Jam med Princes trommeslager

Trommeslageren John Blackwell er i Danmark for at fejre sin tidligere arbejdsgiver Prince ved en hyldestkoncert i Amager Bio mandag den 6. juni, (samt Fermaten i Herning, tirsdag den 7. juni, og Værket i Randers, torsdag den 9. juni) og i den anledning er der godt nyt til interesserede trommeslagere.

Der er nemlig blevet sat en drum-clinic op med Blackwell i samarbejde med 4Sound, og den løber af stablen i morgen, søndag den 5. juni, fra 17.00 til 22.00 på Kellerdirk, Frederiksbergallé 102, 1820 Frederiksberg. Entréen koster 125 kroner, men efter arrangementet åbnes dørene for alle til Open Jam Session, hvor sangere og musikere er inviteret til at komme på scenen og jamme med Blackwell. Man skal blot medbringe sit eget instrument. Du kan læse mere om arrangementet her.

Skulle lysten dog være der til at blive udfordret yderligere i ens trommespil, er der også mulighed for at modtage enetimer med Blackwell i 4Sounds trommebutik i København onsdag den 8. juni og fredag den 10. juni. Skulle det vække interesse, skal du kontakte [email protected].

John Blackwell er kendt for sit groove, sin musikalitet og tekniske kunnen og har turneret med navne som D'Angelo, Justin Timberlake og Patti Labelle. Det er dog hans virke som Princes trommeslager gennem 15 år, der bringer ham til Danmark, hvor han medvirker i tre hyldestkoncerter til det afdøde lille ikon.

Han kan opleves live til Tribute til Prince med danske artister i Amager Bio, på Fermaten i Herning og Værket i Randers. Du kan læse mere her.

Man kan købe billetter i døren til drum clinic med John Blackwell eller være på forkant og købe dem via Billetto.dk her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA