Nyhed

Videopremiere: Gode Tider med Tobias Rahim – hans bud på et sommerhit

Se danske upcoming r&b kunstner Tobias Rahim i hans nye video

Tidligere på året udgav han singlen "Luk Mig Op", og nu er det danske r&b-stjerneskud Tobias Rahim klar med sin anden single – "Gode Tider".

På trods af sin unge alder reflekterer Tobias over de store ting i livet gennem sin musik, og "Gode Tider" er ingen undtagelse, der melodiske r&b med reggae-undertoner konkluderer, at man overvejende skal takke for alt det gode i sit liv. Iørefaldende melodilinjer blandet med Tobias' rolige rappen og sang resulterer i en meget fængende sang, der sagtens kan spilles på stranden til sommer. De forskellige stilarter, han blander i sin musik, kan forklares med mangfoldig inspiration, der strækker sig fra afrikanske Magic System til amerikanske rapper Nas og spansk/franske Manu Chao.

Videoen er en blanding af klip fra Tobias' barndom, tidligere koncerter samt nutidige klip skudt i de smukke omgivelser i Cinque Terre i Italien. Bag videoen agerer Ian Isaak, en god ven af Tobias kameramand samt instruktør, og om de visuelle omgivelser i videoen siger Tobias selv: "Jeg ville vise en levemand. En mand med tanker. En mand, der er nostalgisk. En mand, der håber på det gode, men frygter det værste".


Se "Gode Tider" lige her:

 


ANNONCE