x

Bowie-producer siger undskyld til Adele

Bowie-producer siger undskyld til Adele

David Bowies producer gennem mange år, Tony Visconti giver en seriøs undskyldning til Adele, efter han antydede, at der kunne være manipuleret med hendes vokal for at få den til at lyde bedre.

”Når du tænder for din radio, er 90 procent af det, der bliver spillet computermanipuleret,” sagde Visconti i et nyligt interview. ”Vi ved, at Adele har en fantastisk stemme, men jeg sætter spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er hendes stemme, eller hvor meget den er blevet manipuleret med. Vi ved det ikke.”

Siden har Adele, under et af sine live-shows, svaret Visconti igen: ”Et eller andet pikhoved prøvede at sige, at det ikke var min stemme på mine album. Sut min pik.”

Nu har produceren, der arbejdede for Bowie on-off fra hans andet album i 1969 til det seneste album, "Blackstar", sagt følgende til Billboard: ”Jeg er ked af, at det, jeg sagde om musikken, der bliver spillet i radioen, blev misforstået. Dog kan jeg ikke undskylde for noget, der blev forstået på den forkerte måde. Hvis Adele har fundet mine kommentarer stødende, var det bestemt ikke min hensigt,” og tilføjede: ”Adele har en fantastisk stemme der bringer glæde hos millioner af mennesker.”

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA