Nyhed

Video: Roskilde-aktuelle Shy Shy Shy skruer op for sommerstemningen

Indiepopbandet præsenterer en ny single i sommerlandskab

Roskilde Festival-aktuelle Shy Shy Shy skyder en ny single på gaden i en sommeridylisk livesession. En livesession langt væk fra små musikstudier. I stedet har gruppen valgt at tage musikken ud i det danske sommerlandskab.

På Faxe Ladeplads er videoen er optaget i en baghave ud til vandet. Imellem hybenbuske og fyrtræer står sangerne Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard placeret.

Udover nærbilleder af dugbetrukne edderkoppespind og farverige sommerblomster har Shy Shy Shy deres liveband med i videoen i form af trommeslager Asker Bjørk, bassist Smun Mohr og keyboardsspiller Peter Skibsted.


Sangen "Making A Fool" handler om, at man som person vil gøre et godt indtryk på et andet menneske. Et indtryk, der på grund af iver ender med at få den modsatte virkning.

Nummeret er endnu ikke udgivet som studie-indspilning, men bliver førstesinglen til bandets debutalbum, som forventes at udkomme i starten af 2017.

Shy Shy Shy trådte deres spæde børneskridt med singlen "Do Not Ask" i 2014. Et nummer, der kom i rotation på DR-kanalen P6 Beat sammen med numre som "fløjtesangen" "In the Palm of My Hand" og "Soft &Hard". Foruden singlen "Making a Fool" har bandet udgivet debut-ep'en "Love Songs", som udkom i november.


Ud over at gruppen har spillet på Spot Festival samt XpoNorth i Skotland er Shy Shy Shy klar til at indtage københavnske Skuespilhuset den 24. juni, Roskilde Festival den 27. juni samt tyske MS Dockville i Hamborg den 19.-20. august.

Se livesessionen her:


ANNONCE