x

Ny musikvideo: Sivas dyrker Ritualet

Ny musikvideo: Sivas dyrker Ritualet

Den populære rapper S!vas har siddet tungt i toppen af dansk rap, siden han udgav hittet "Dauda" tilbage i 2013, og hans nye sang "Ritualet" indikerer på ingen måde, at det kommer til at ændre sig - tværtimod.

"Ritualet" omhandler de traditioner – eller ritualer om man vil – han og hans hold har i forbindelse med shows og deres liv generelt. Videoen tager os med backstage til dette års Roskilde Festival og viser flere velkendte ansigter i form af Kesi, Reza og Hans Philip, der griner og drikker inden showet går i gang.

S!vas gæstede i år Arena på festivalen og skulle spille op til eftermiddagsfest, da han gik på klokken 14. Det formåede han at gøre, hvis man spørger GAFFA anmelder Michael José Gonzalez, der blandt andet om koncerten sagde: ".. ild og stroboskoplys sammen med de medbragte livemusikere udgør de primære virkemidler i et tungt og massivt lydbillede, hvor energien veksler mellem det tilbagelænet dovne og det intenst pulserende, der får hænderne i vejret på hele pladsen foran scenen" – og kvitterede med fire stjerner. Hele anmeldelsen kan læses her.

Der går rygter om en ny ep fra Sivas snart, så det gælder om at holde øjnene åbne. Indtil da kan videoen til "Ritualet" ses her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA