x

Haim aflyser koncert i Tivoli – blandt andre Phlake erstatter

Haim aflyser koncert i Tivoli – blandt andre Phlake erstatter

Det er med stor beklagelse, at de amerikanske søstre fra pop/rock/r&b-gruppen Haim grundet tidspres i studiet har set sig nødsaget til at aflyse hele deres Europa-turné, heriblandt koncerten til Fredagsrock i Tivoli den 12. august. Siden har Tivoli arbejdet på at finde et alternativ og kan fortælle, at de i stedet præsenterer en dobbeltkoncert, hvoraf det ene navn er r&b-duoen Phlake, der senest har begejstret anmeldere og publikum med deres debutalbum "Slush Hours" og koncerter på NorthSide og Roskilde. Det andet navn arbejder Tivoli på at skaffe, og det offentliggøres snarest.

Årsagen til, at Haim aflyser hele deres Europa-turné er, at de pt. er i færd med at færdiggøre deres andet album, opfølgeren til "Days Are Gone" fra 2013. Haim udtaler i forbindelse med aflysningen af deres Europa-turné:

"Vi håbede at være færdige med indspilningerne, men lige nu er vi på et kritisk punkt i forhold til at afslutte optagelserne og er nødt til at blive tæt på hjemme, indtil de er færdige. Vi hader at skuffe vores fans, som ville komme og se os og lover, at vi vil komme tilbage i nær fremtid for at dele vores nye musik med jer."

Programchef i Tivoli, Rune Erbs Ledet, udtaler:

”Det er altid utrolig ærgerligt at måtte aflyse en koncert for både artist og venue. Heldigvis, og med en del logistisk akrobatik, har Phlake formået at træde til i 11. time. Jeg er utrolig glad for at give alle dem, der måtte gå forgæves til deres succesrige koncert på Roskilde, en mulighed for at opleve et af de mest hypede danske navne for øjeblikket. Jeg er sikker på, at de nok skal fylde Plænen med glade Fredagsrock-gæster. Vi løfter snarest sløret for, hvem Phlake skal dele Plænen med den 12. august”.

Den danske duo Phlake har fået stor succes med deres r&b. De kalder selv musikken ”Rhythm'n'Balls”, et miks af lækkerheden fra r&b og hårdheden fra hiphoppens rytmespor. Med singlerne "So Faded", "Pregnant" og "Angel Zoo" har de lavet tre gedigne hits, der som nævnt har skabt feststemning på blandt andet NorthSide og Roskilde Festival.

GAFFAs anmelder var godt tilfreds med Phlakes koncert på NorthSide, som han tildelte fire stjener under overskriften "Morgenbollemusik i midt-tempo tager NorthSide på sengen". Læs hele anmeldelsen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA