x

Hør Major Lazers nye sang med MØ og Justin Bieber

Hør Major Lazers nye sang med MØ og Justin Bieber

Major Lazer er nu klar med sin nye single "Cold Water" med vokaler fra MØ (billedet) og Justin Bieber. Hør sangen nedenfor.

Sangen er skrevet af Major Lazer-bagmand Diplo, Ed Sheeran og Benny Blanco og er en dancehall-ballade, hvor Bieber synger versene, mens MØ kommer ind i omkvædene og mellemstykket.

Nummeret er en forløber for Major Lazers kommende album, "Music is the Weapon", som udkommer til august-september.

Med sangen forener Diplo to af sine tidligere samarbejdspartnere, som blandt andet medvirkede på to af sidste års megahits: MØ, der gæstede på Major Lazers "Lean On", og Justin Bieber, der bidrog til "Where Are Ü Now", udgivet af Diplo og Skrillex' projekt Jack Ü.

Om samarbejdet med MØ fortæller Diplo til Rolling Stone: "Du ved, om noget er autentisk eller ikke. Jeg følte, at hun var så tvetydig, er vokset op med at synge både pop og punk. Hendes ordvalg og hendes metaforer er så anderledes end amerikanske sangskrivere, som har det med at bruge de samme ord igen og igen."

Diplo fortæller videre, at det var ganske spontant, at han fandt på at sende nummeret til Justin Bieber. "Ingen vidste, om det ville virke," siger han.

Diplo har også produceret MØs sange "XXX 88" (2013) og "Kamikaze" (2015).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA