x

Ny musikvideo: Blue Foundation hylder kvinden på 'River'

Ny musikvideo: Blue Foundation hylder kvinden på 'River'

Dreampop-duoen Blue Foundation lader op til at udgive deres nye album, "Blood Moon", den 2. september - en udgivelse, der fejres med en releasekoncert på Vega i København den 19. august. Du kan her forneden se musikvideoen til den nye sang "River".

På “River” synger forsanger og producer Tobias Wilner duet med den britiske singer-songwriter Findlay Brown. Sangen er en hyldest til kvinden.

"Blood Moon" er optaget i Brooklyn og København hen over de sidste tre år. Det er produceret af Tobias Wilner og Bo Rande. På udgivelsen medvirker en række prominente kunstnere, såsom Mark Kozelek (Sun Kill Moon), Erika Spring (Au Revoir Simone), Jonas Bjerre (Mew), Sonya Kitchell, Sara Savery Aka. Drop the Gun og som sagt Findlay Brown.

"Blood Moon" er opfølger til "In My Mind I Am Free" fra 2012. GAFFAs anmelder Jesper Buhl skrev begejstret følgende om albummet: "Der er virkelig smukt, men også ret mørkt i Blue Foundations verden. Under de himmelstræbende vokalers henhviskede, lyse skønhed og strygernes pittoreske tristesse gemmer der sig et lag af støjende beats, guitarer, synths og samples." Han kvitterede med fire stjerner.

Du kan se "River" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA