Nyhed

Apple Music-logo og live-stream dukker op på Frank Oceans blog – nyt på vej?

Den populære sanger giver endnu en gang fans verden over håb for ny musik

Blot et studiealbum og to mixtapes er det endnu blevet til fra Frank Ocean, og alligevel er hans tilstedeværelse i musikbranchen større end de flestes. Siden hans debutalbum "Channel Orange" udkom i 2012, har der været stille fra den sjælfulde sanger, der ellers havde lovet en opfølger i juli 2015 – en dato, der kom og gik uden noget ny musik, men blot kryptiske billeder på sociale medier, der antyder, at titlen på hans kommende projekt vil være "Boys Don't Cry". 

Oceans blog, der ligeledes nu hedder boysdontcry.co, undergik nogle diskrete, men muligvis meget afslørende ændringer i nattens løb, da en live-stream af, hvad der ligner et tomt studie af en slags, med et Apple Music Logo i øverste hjørne nu er til stede. Den nye ændring er vist over et billede af et bibliotekskort med overstregede datoer, der alle er overskredet på nær den 13. november og (næsten) den 31. juli. På den meget simple hjemmeside ser man et digitalt ur, der viser det nuværende tidspunkt.

Hvad præcis dette betyder vides endnu ikke, men fans af Ocean kan i hvert fald med en smule mere håb end før krydse fingre for, at der er flere nyheder på vej fra sangeren.


 

ANNONCE