x

En mulig forklaring på det manglende Frank Ocean-album

En mulig forklaring på det manglende Frank Ocean-album

Weekenden, og mere til, er kommet og gået, og der er intet nyt under solen – i hvert fald ikke et nyt Frank Ocean-album.

På trods af pålidelige kilder, blandt andet New York Time, udkom "Boys Don't Cry" ikke i fredags, som meget ellers tydede på det ville, til stor frustration for fans. Livestreamen, der var i gang på hans blog, er stoppet igen, og fans må endnu en gang indse, at der intet er tilbage at gøre andet end at vente.

Ét lille håb står dog tilbage i form af bibliotekskortet på bloggen. På Oceans blog er billedet af et kryptisk bibliotekskort med forskellige datoer på, hvoraf nogle er overstreget. Med udgangen af den 31. juli har alle datoerne det tilfælles, at de er overskredet – alle på nær én. Den 13. november står nu ene og alene tilbage og antyder noget så forsigtigt, at der vil ske noget den dato – måske endda et album.

Med fortidens hændelser og skuffelser i betragtning er det nok klogt at tage denne mulige ledetråd med forbehold – men ja, nu er der jo bare tilbage at vente på den 13. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA