Nyhed

Craig David kommer til Danmark

R&b-stjernen lægger vej forbi Vega med sit nye dj-projekt TS5

På cv'et står over 13 millioner solgte album, adskillige platincertificeringer og vundne priser samt en plads i moderne historie som en af de helt store kunstnere inden for r&b og pop. Craig Davids liste af bedrifter er lang, og nu er han klar til at huske danskere på, hvordan den liste blev så lang, når han kigger forbi Vega den 29. oktober til en natkoncert med sit dj-projekt TS5.

Siden 2010 har der været lidt stille på albumfronten fra David, der har i stedet har undergået en musikalsk forvandling fra sanger til cutting-edge dj med sit dj-projekt TS5, hvor han selv står bag dj-pulten og agerer solo-trio, da han selv er MC, mix-tryllemager og livemusiker. Med TS5 tager den populære sanger publikum igennem sine største hits med friske mixes og gæste-djs. Samarbejder i nyere tid tæller allerede Major Lazer, Katy B og Diplo.

Med TS5 har David headlinet på nogle af de største klubber i Frankrig, Moskva og Beijing, og i 2015 spillede han en udsolgt turné i Australien og lukkede Nothing Hill Carneval, der resulterede i, at projektet er gået hen og blevet et af de mest eftertragtede set-ups på den britiske klubscene. I første halvdel af 2016 har David præsenteret TS5 på store festivaler som Glastonbury, V Festival, Wireless, Bestival samt Radio 1’s Big Weekend, og i sidste måned udsolgte han Brixton Acadamy i London på få minutter. Tidligere i år gæstede David Pumpehuset hvor billetterne ligeledes blev revet væk.


Samme aften i Vega, før David, spiller Phlake, og hvis man køber billet til begge koncerter, er der mulighed for at blive inde i Vega og derved få en hel aften i r&b'ens tegn.

Den multifacetterede David sørger uden tvivl både for nostalgi og overraskelser, når han gæster Vega i oktober. Billetsalget begynder den 11. august via Ticketmaster.

Se en video fra en af Davids koncerter med TS5-projektet nedenfor.

 

ANNONCE