Nyhed

Se Bruce Springsteen give smagsprøver på sin nye selvbiografi

The Boss læser op fra sin nye bog i denne teaser forud for udgivelsen

Bruce Springsteen er snart aktuel med sin selvbiografi, som vil skildre en række nævneværdige omdrejningspunkter og begivenheder fra hans 66-årige liv.

En ny teaser for bogen er netop offentliggjort, og her sidder The Boss og læser op af udvalgte passager fra bogen. Han fremsiger blandt andet, hvordan han har formået at få mentaliteten og stemningen fra 1960'erne og '70 inkorporeret i sin musik, og hvordan Vietnamkrigen har påvirket den amerikanske og musikalske kultur. Han læser også op fra en passage, hvor han beskriver hvordan det var at være ung musiker med forbilleder som Chuck Berry, The Beach Boys og Hank Williams. 

Bogen "Born To Run" udkommer den 27. september, og herefter vil Springsteen optræde en række forskellige steder for at promovere bogen. Desuden vil Springsteen udgive et særligt album i forbindelse med bogudgivelsen. Albummet vil bestå af 18 sange, særligt udvalgt af Springsteen selv, hvoraf de første fem er hidtil ikke-udgivne numre – albummet hedder "Chapter & Verse".


Du kan se klippet herover.

ANNONCE