x

Nik & Jay giver koncert i Royal Arena

Nik & Jay giver koncert i Royal Arena

I starten af september kunne vi fortælle, at Nik & Jay tager på arena-tour i foråret 2017. Den populære duo har netop tilføjet endnu et show til tourplanen, nemlig en koncert i den nye Royal Arena i Ørestaden i København, onsdag den 24. maj.

"Vi havde en drøm om at lave noget helt særligt i København. Noget vi aldrig havde prøvet før, og noget vi vidste, der ville få både os og vores trofaste publikum i hjembyen til at føle noget helt specielt. Vi ledte efter noget, der endnu ikke fandtes, og vi fandt det midt i en byggeplads i Ørestaden. Royal Arena er det helt perfekte sceneri til årets vildeste københavnerfest. Det er stort. Det er flot. Det er nyt. Og allerede nu, før det står færdigopført, er det et historisk sted med mange gode oplevelser i vente.", udtaler Nik & Jay om koncerten, der dermed afslutter duoens forårsturné. 

Livekoncerter er noget, som Nik & Jay har været bekendt med og drevet af, siden duoens eventyr begyndte for nu 15 år siden. Efterfølgende er det blevet til en lang række af koncerter og optrædener fra de to drenge. Så sent som i sommer gæstede Nik & Jay en række danske festivaler, heriblandt Grøn Koncert, Nibe Festival og Smukfest, med succes. Forud for den seneste turné denne sommer udgav Nik & Jay ny musik for første gang i næsten to år. Dette, i form af singlen "Magisk", som lige nu ligger nummer to på den danske Airplay Chart.

Du kan høre nummeret "Magisk" herunder.

Billetsalget til koncerten i Royal Arena startet onsdag den 12. oktober klokken 10.00

 

Tourplanen for duoen ser nu ud som følger:

Fredag den 24. marts: Odeon, Odense

Lørdag den 25. marts: Aalborghallen, Aalborg

Fredag den 31. marts: Arena Næstved, Næstved

Lørdag den 1. april: Tinghallen, Viborg

Fredag den 7. april: Tobakken, Esbjerg

Lørdag den 8. april: Ceres Arena, Aarhus

Onsdag den 24. maj: Royal Arena, København

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA