Nyhed

Video-opråb fra TAKforSIDST om ikke at jagte perfektionen: "Grim Når Jeg Græder"

De tre piger i TAKforSIDST kommer her med et opråb til unge piger om ikke at forsøge at jagte perfektionen.

Den danske trio TAKforSIDST var senest singleaktuelle i maj, men er nu tilbage med singlen "Grim Når Jeg Græder". Med singlen har bandet ligeledes offentliggjort musikvideoen. 

Du kan høre sangen, og se videoen, i klippet herover.

Videoen er optaget som et one take med en ung mand centreret i billedet. Den unge mand fremviser forskellige følelsesregistre i takt med den lyriske og musikalske udvikling. Enkelte steder fremkommer der "beskedbobler" med tekster, der ligeledes knytter sig til det lyriske. 


Singlen "Grim Når Jeg Græder" giver et indblik i den skrøbelige kærlighed og fortæller, at det at være ærlig og turde vise sine følelser er vigtigt. Singlen skal ses som et opråb omkring den tendens, som de tre piger i bandet oplever, til at specielt yngre piger forsøger at opnå en uopnåelig perfektion. Konsekvensen af dette er, at de indre følelser bliver skjult, og netop hér tager singlen sit omdrejningspunkt. 

I forbindelse med singlen fra maj, #AVMITHOVED, havde GAFFA en snak med to af de tre medlemmer, nemlig forsangeren Elisabeth Heidenheim Ubbesen og guitaristen Sif Steendahl Grandorf. Du kan læse interviewet her

Hør "Grim Når Jeg Græder" på Spotify:

ANNONCE