x

Metallica-forsanger James Hetfield ønsker snarest at lave ny musik

Metallica-forsanger James Hetfield ønsker snarest at lave ny musik

Metallica-forsanger James Hetfield siger i et nyt interview til britiske NME, at bandet ønsker at gå i studiet igen snart. 

Bandets seneste og tiende studiealbum "Hardwired … To Self Destruct" udkom i sidste uge, men allerede nu siger James Hetfield, at opfølgeren ikke vil være lige så lang tid undervejs. Samtidig gør han dog opmærksom på, at bandet er travlt optaget med at turnere i den nærmest fremtid.

"Vi har booket vores turné to år frem, mindst. Jeg kan ikke forudsige, hvad der sker i fremtiden, men vi starter dér og forhåbenligt er der mere end det. Jeg har lyst til at lave ny musik, før der igen går otte år, det er helt sikkert. Det er sådan en glæde at høre ens egen musik og vise den til andre, vi venter ikke længe," sådan siger James Hetfield i inteviewet.

Senest har der ikke været stille omkring bandet, der til februar gæster Danmark og den nye Royal Arena i København. Blandt andet ønsker bandet at lave en musikvideo til hver eneste sang på det nye album, hvorfor vi i sidste uge fik den dystopiske video til "Spit Out The Bone", mens de også har deltaget i The Tonight Show med Jimmy Fallon, hvor de fremførte 1991-klassikeren "Enter Sandman" på legetøjsinstrumenter.

I klippet herunder kan du høre singlen "Moth Into Flame" fra det nye album "Hardwired … To Self Destruct":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA