x

Mere uforbeholden ros til Efterklang

Mere uforbeholden ros til Efterklang

Mandag den 15. oktober udkommer danske Efterklangs andet fuldlængdealbum, ”Parades”, som i disse dage roses til skyerne af en lang række udenlandske kritikere.

Allerede i mandags kunne vi her på GAFFA.dk fortælle om, hvordan toneangivende magasiner som eksempelvis Mojo og Uncut hylder albummet, og nu melder hjemmesiden Drowned In Sound sig på banen med en uhørt lovprisende anmeldelse.

Drowned In Sound giver således ”Parades” den svimlende karakter 10/10 som summa summarum på en anmeldelse, der er så uforbeholdent rosende, at der kan sakses citater fra snart sagt hver en linje. Lad os prøve:

””Parades er kulminationen på det potentiale, Efterklang hele tiden har vist; et prægtigt, symfonisk mesterværk […].”

”Det her er sjælfuld, opfindsom musik; det er musik, der stiger og stiger – og løfter lytteren – indtil den når op på et niveau, der tidligere var forbeholdt Radiohead, Sigur Rós og Arcade Fire.”

”Det her er deres ”Dark Side Of The Moon”, deres ”OK Computer”, det er albummet, som Björk havde ønsket, hun havde fremmanet, da hun lavede ”Vespertine”.

Det var blot et par eksempler fra en anmeldelse, der stort set udelukkende er sammensat af den slags vendinger. Efterklang drager inden længe på Europaturné og vil være at opleve i Danmark i perioden den 8.-17. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA